oliweczka999 0 Napisano Luty 13, 2012 Witam. Jestem nowicjuszką w tych sprawach, dlatego proszę o radę. Otóż w 5 dni cyklu pieściłam się z chłopakiem. Miałam wtedy okres oraz zaaplikowany tampon, ale mój chłopak pieścił mnie przez chwilę penisem dokładnie pupę. Nie doszło do wytrysku. Dziś jest 9 dzień cyklu a mnie zaczęły boleć piersi a w czasie okresu nie bolały. Dodam, że moje cykle są różniej długości oraz odczuwam bóle owulacyjne oraz przed menstruacyjne. Więc równocześnie mogą to być zaburzenia hormonalne. Choć się zastanawiam czy w taki sposób mogło dojść do zapłodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale sie usmialam Napisano Luty 13, 2012 HAHAHAHHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA durniejszego pytania nie slyszlam:O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliweczka999 0 Napisano Luty 13, 2012 Może to jest durne, ale tyle się już naczytałam o pettingu, że głowa mała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliweczka999 0 Napisano Luty 13, 2012 Dokładnie to było pieszczenie sromu. Więc obawiam się o ten preejakulat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dreamed I was an eskimo Napisano Luty 13, 2012 Jeśli nie wiesz do czego służy cipa, to jej nie używaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edusia_88 Napisano Luty 13, 2012 nie sądzę aby w ten sposób doszło do zapłodnienia . dla spokoju proponuję wykonać test ciążowy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliweczka999 0 Napisano Luty 13, 2012 Proszę o jakąś szczerą wypowiedź na moje pytanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość edusia_88 Napisano Luty 13, 2012 5 dzień cyklu to zazwyczaj dni niepłodne , chyba że masz bardzo krótkie cykle , ale sądzę że w ten sposób nie doszło do zapłodnienia ponieważ po 1 miałaś dni nie płodne po 2 nie było penetracji a dodam że nawet w dni płodne wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę. proponuję zrobić test ciążowy dla pewności. dodam że stres też powoduję opóźnienie się miesiączki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliweczka999 0 Napisano Luty 13, 2012 Zazwyczaj mam 33 dniowe cykle. Ostatni właśnie 27 dniowy więc może ten ból piersi związane z tym. a skoro dziś 9 dzień cyklu to do okresu jeszcze sporo a ja już panikuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angela88 0 Napisano Luty 13, 2012 dokladnie sporo czasu a Ty paniekujesz..z reszta niepotrzebnie spokojnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dajcie spokój z testami Napisano Luty 14, 2012 szkoda kasy na test. Po 4 dniach nikt nie ma objawów ciążowych, przecież do zagnieżdżeni dochodzi najkrócej po 6 dniach a najdłużej po 12 dniach po owulacji a w 5 dniu cyklu żadna dziewczyna owulacji nie ma, najprędzej w 8 dniu mogłaby wystąpić owulacja. Oczywiście w to żebyś zaszła w ciąże w ten sposób jest nierealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lykam po okresie Napisano Luty 14, 2012 gdyby doszlo do wytrysku w pochwie to plemniki w tak sprzyjajacych warunkach moglyby dozyc do owulacji (standardowo moga przezyc 2 doby, ale "silaczom" i tydzien przetrwac sie uda). Jednak do wytrysku nie doszlo, penetracji nie bylo, wiec nie ma o czym mowic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no dajcie spokój z testami Napisano Luty 14, 2012 nawet jakby doszło do wytrysku to te plemniki i tak nie dostały sie do dróg rodnych bo przecież przez tampon nie przejdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach