Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laska 18 nastk a a

Czy dziewczyny zazdroszczą mi urody?

Polecane posty

Gość Laska 18 nastk a a

Witam. Mam takie pytanko czy to prawda że dziewczyny mi zazdroszczą urody i przez to chcą mnie wpedzic w kompleksy? Wiele dziewczyn krzywo się na mnie patrzy i mówią że jestem brzydka. Nie dawno znana mi tylko z widzenia laska napisała pod moimi zdj obraźliwe kom. M, im że jestem brzydka. Za to faceci mówią że jestem śliczna i mam duże powodzenie. Czy to prawda że dziewczyny aż tak zazdroszczą mi urody czy coś ze mną jest nie tak? :(

Gość 999k
pewnie masz roznegliżowane foty

Gość Lata najlepsze za mną.........
Jeżeli faceci ci mówią, że jesteś ładna i masz powodzenie, to znaczy, że tak jest. Kobiety mają inne kryteria w ocenianiu urody innych kobiet. Są bardziej okrutne.

Gość Kaplica i tyle2
U mnie jest tak, że koleżanki mi mówią, że nie jestem brzydka, a faceci mi mówią, że jestem brzydka. Wierzę facetom.

Gość dwqdwdqwdqdd
nie wiem , mnie tam i kobiety i dziewczyny i faceci mówia komplementy. choc najcześciej faceci :) spotkałam sie też z docinkami zazdrosnych kolezanek ,ale nie mowily ,ze jestem brzydka tylko cos tam docinały jak np miałam wieksze powodzenie

Gość Laska 18 nastk a a
Wolę zostać anonimowa, wiecie o co chodzi. Ale raczej ja się za brzydka nie uważam nie wiem czemu laski tak mówią poza tym zawsze coś do mnie mają, najgorzej jest na imprezach. Z natury jestem spokojna i raczej nieśmiała a one cały czas do mnie coś mają. Nie rozumiem dlaczego wszystkie dziewczyny mnie nienawidzą a szczególnie te co mnie nie znają.. :(

Gość dwqdwdqwdqdd
zreszta kobiety maja troche inny gust jak mezczyźni odnosnie urody kobiet tak zauwazylam wiec może w ich uznaniu jesteś brzydka

Gość dwqdwdqwdqdd
poza tym może to tez wynikać z tego ,ze jesteś nieśmiala . ja nie wiem zawsze w klubach mialam duże powodzenie ,a żadna laska mi nie docinała

Gość Laska 18 nastk a a
A co do zdj to mam normalne, może jakiś tam dekold czy coś . Lubię podkreślać swoje atuty ale bez przesady też. Czy to możliwe że one mnie za to nie nawidzą i tak mówią? Jestem raczej nieśmiała z charakteru dlatego ciężko mi z każdym nawiązać kontakt, rozmowę itd. A najbardziej jeśli chodzi właśnie o dziewczyny.. Mam jedną przyjaciółkę i tylko ona mnie rozumie

Gość dwqdwdqwdqdd
mysle ,ze tu bardziej chodzi o Twoj charakter. bo np moja koleżanka (bardzo ładna dziewczyna) jest modelką i jakoś ma i powodzenie i wiele koleżanek i jest ogolnie lubiana

Gość dwqdwdqwdqdd
ale nie wiem może ju ż tak masz ,ze poprostu dziewczyny Cie nie lubia bo jest w Tobie cos irytujacego. a może uważają ,ze Ty sie masz za piekność i to je irytuje

Gość fredimercurry9
nie wiem czy urody bo brak foto, ale inteligencji na pewno nie :)

Gość Laska 18 nastk a a
Może dla nich jestem no nie wiem, możliwe że tak. Ale ja nie wiem po co odrazu tak mnie poniżać itd. Jeszcze ten mój charakter , wszystkim się przejmuje:( ja bym nigdy nie powiedziała komuś takich przykrości. Bo każdy się urodził taki jaki jest i to nie jego wina. Mi to obojętnie czy ktoś ładny czy brzydki.czasem już sobie nie radzę z tym wszystkim.

Gość mireczkaa
ja jestem piękną kobietą, a nie mam wrogów wśród innych kobiet. Więc może problem leży w Tobie, Twoim charakterze, podejściu do koleżanek?

Gość dwqdwdqwdqdd
w każdym razie nie sądze żeby problem leżał w Twoim wyglądzie

Gość Laska 18 nastk a a
Może one mnie odbierają tak że ja uważam się za jakąś piękność i księżniczkę no nie wiem. A ja poprostu jestem tak strasznie nieśmiała że nie potrafię gadać ze wszystkimi na luzie tzn z dziewczynami . Chyba że znam kogos już długo długo np moja przyjaciółka. Za to z facetami dogaduje się super . Nie wiem co ze mną ale zawsze taka byłam :(tylko przykro mi że jak ktoś mnie nie zna inaczej mnie odbiera i zaczyna mnie obrażać a ja się wtedy załamuje bo mam już taki charakter :(

Gość mireczkaa
oj ściemniasz coś, albo jestes nieśmiała albo nie. Jeśli dogadujesz sie z facetami, to nie jestes nieśmiała tylko nie zależy Ci, żeby dogadywać sie z babkami i tyle.

Gość Laska 18 nastk a a
Tak dziunia to znowu ja a co nie można już drugiego tematu założyć. Może mam wiele problemów i chciałabym pogadać tu z kimś miłym i uprzejmym.

Gość Laska 18 nastk a a
Nie ściemniam. Poprostu dziewczyny z góry mnie oceniają i to mnie blokuje żeby z nimi się dogadać przez ta nieśmiałosc właśnie:( a faceci są dla mnie mili itd. Dlatego się z nimi dogaduje bo ja też jestem taka ale jak ktoś mnie już ocenia z góry tak jak większość dziewczyn to nie potrafię nic powiedzieć załamuje się ja nie wiem dlaczego. One mnie poprostu wszystkie nie nawidzą

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa
Ja mam duze powodzenie o facetów ,ale zawsze lepiej dogadywałam sie z kobietami i sie bardziej z nimi rozumiem bo sama jestem kobieta pewnie dlatego

Dokładnie. Albo jesteś nieśmiała i ciężko ci rozmawiać nawet z niemowlakiem albo masz gdzieś kontakty z kobietami :O Bardzo dobrze wiem, jak zachowują się osoby nieśmiałe, bo byłam nieśmiała jako nastolatka. Nie kręć.

Gość Juliaaaaaaaaaaaaa
a faceci .. potrafia byc fajni bardzo z charakteru ,ale .. czasem zupelnie nie rozumiem ich toku myslenia

Gość Laska 18 nastk a a
Mam 168ale to prawie 170to dlatego tak napisałam.chyba nie wymyślam tego co pisze tak poprostu jest. Jak bym zmyslala to bym nie była taka głupia i bym chociaż innego maila wpisała żebyś np. Ty się nie czepiała:) pomyśl trochę dziunia:)

Gość Laska 18 nastk a a
Wy mnie nie rozumiecie:( chodzi o to że jak ktoś jest dla mnie miły na wstępie to ja wtedy nie jestem nieśmiała i normalnie rozmawiam. Ale jak ktoś z góry mnie ocenia, obraża itd jak większość dziewczyn to mam jakąś blokadę i nie potrafię z nimi gadać choćbym chciała bo one poprostu mnie nie nawidzą..

Dziewczyny Cię najwyrazniej nie lubią bo z Twoim charakterem coś nie halo a Ty próbujesz winę zrzucić na zazdrość. Znam dziewczynę podobną do Angeliny Jolie a przy tym ma ciało jak marzenie i wszyscy ją lubią :) Inna z kolei jest modelką i też nie widziałam żeby narzekała na brak koleżanek albo jakąś nienawiść. Dlatego na pewno nie chodzi o urodę, nie wiem jaka piękna i idealna musiałabyś być żeby Cię każda jedna dziewczyna nie znosiła.

Gość Laska 18 nastk a a
Może tak .. Przykro mi no ale takie życie:( mam jedną przyjaciółkę bardzo się lubimy, jestemy nierozlączne. Ona jest bardzo lubiana przez wszystkie dziewczyny a mimo to mnie też lubi mówi że jestem zajebista i nie rozumie dziewczyn które mnie nie lubią bo mówi że mnie się nie da nie lubić. Ale ja przy niej jestem inna , wyluzowana itd za to przy innych dziewczynach nie mogę.. Co jest ze mną nie tak nie rozumiem.. Sama siebie:(

Gość gość
hehe zauważylam ze nikt tutaj Ciebie nei zrozumiał, masz dużą wrażliwość ale znajdz w sobie siłę żeby się tym nie przejmować bo naprawdę top nie jest najważniejsze w życiu, a ludzie zawistni sami cierpią i wszystkie przykrości, które wyrządzają prędzej czy później odwróca się przeciwko nim, a z doświadczenia wiem, że nie warto się zmieniać na siłę tylko i wyłącznie dlatego zeby ktoś nas polubił, lepiej pracować nad sobą i wzmacniać się od środka i starać sie byc sobą i nie patrzeć co mówią inni

Gość gość
a ty dziunia z tapetą, jak nie potrafisz kogoś zrozumiec to chociaż nie bądź niemiłą wydrą, pozdro