Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająkowa

Doradzcie co na pierwsze oznaki przeziębienia u 2,4 mies dziecka?

Polecane posty

Gość pająkowa

Córka ma mały katarek i mały stan podgoraczkowy(37, 2) .Co dac tak małemu dziecku, wszedzie pisze powyzej 3 lat.. ja wziełam fevex a co dziecku? Doradzcie co dajecie swoim maluchom ....dziekuje

paracetamol w syropie dla dzieci na zbicie gorączki i sól fizjologiczną w sprayu do noska plus nosefrida do ściągania katarku

masz pietruszkę ( korzeń) obierz pokrój w plastry na ok 5 mm i zalej wodą i zagotuj ok 5 min daj do wypicia wypoci sie i będzie zdrów ja tak robią mojemu w czwartek wieczór gorączkował podałam w piątek jeszcze raz i dzis spokojnie poszedł do przedszkola

a na katar imbir tyle że nie gotować ale obrany i starty zalać wrzątkiem i poczekać ok 5 min pod przykryciem i wypić ;)

Gość czy autorce nie chodzi
przypadkiwm o dziecko które ma 2,5 miesiąca??

Gość pająkowa
Po preparatach w syropie typu ibuprfen itp wymiotuje , nie chodzi mi o zbicie goraczki bo na to czopka jej dam , bardziej intersuje mnie czy np. mozna czym wysmarowac dziecko ...kaszlu nie ma

czopki z paracetamolem 50 mg calcium i nawilżaj powietrze w domu mozesz popsikać gardełko tamtum verde i sól fizologiczna do noska wystarczy na syropy jest jeszcze za mała i jeszcze cebion multi czyli witaminka C dla maluszków 5 kropelek

sa tekie OLBAS kropeki jedna dwie kropeli do szklanki z gora cs woda postaw na parapecie dziecko badzie wdychało nie smaruj niczym bo możesz zaszkodzić zbyt intensywny zapach uszkodzi śluzówke noska a temperatura 37,2 to stan pod gorączkowy jakim termometrem i gdzie mierzysz temperature

Gość pająkowa
cebion jej daje, mierze elekronicznym , bo zwyktym sobie nie da pod pachą...mierze na czole i na szyi

mozesz jej jeszcze dac jak nie przejdzie cebionmulti ale jak na razie to nawilżanie powietrza noska i te kropelki do invhalacji sa dobre polecam