Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to dużo czy mało?

Ile Wasi mężczyźni robią w domu?

Polecane posty

Gość Mama Nasturcja
jakbym miała wymieniać takie drobnostki to bym listę pisała godzinami ale zabawa z dzieckiem czy wykąpanie synka to nie jest ani wg mnie ani wg męża obowiązek czy konieczność, bez jaj..boshe, jakiego ja mam boskiego męża!!!! ale to wiem od zawsze nie musialam sobie tego na kafe uswiadamiac na szczescie :-P

Gość czy dziecdko powinno
a co według ciebie to,że inni robia to co Twój to dla nich obowiązek?:) hehehehehehehe - musisz byc mega boska bo widze ze masz duze mniemanie o sobie;))......................................... mój robi to samo : zajmuje sie dzieckiem, bawi z nim sam od siebie bez obowiązków ale bym miała to podkreślać ?? nie jestem zakompleksiona by sie tym szczycić i uśmiech mieć na twarzy przez to.

Gość przy moim to Twój nie robi nic
no właśnie;) jest różnica jeśli mąż tylko wraca z pracy, je podany mu pod nos obiad i potem zajmuje się dzieckiem i nie ma żadnych innych obowiązków domowych mój mąż robi to wszystko co napisałam, a poza tym normalnie zajmuje się synkiem jak powinien to robić każdy RODZIC i tego akurat nie wymieniłam jako "obowiązek domowy", bo zajmowanie się własnym dzieckiem żadnym obowiązkiem nie jest czy to domowym czy żadnym innym

Fajnie macie. JA pracuje w domu , narzeczony w terenie . Mamy firmę swoją. Mój wynosi śmieci oczywiscie musze powiedziec ze ma je wyrzucić. Chodzi z psem Wozi mnie na zakupy Wyrzuca popiół z piwnicy Zrzuca węgiel Odkurza Codzniennie małemu czyta Czasami przynosi mi pranie do powieszenia Czasem kąpie małego No i jeszcze on robi zamowienia i pakuje towar i rozwozi Ja faktury ograniam i piszę i latam do księgowej I to tyle;) Tez bym chciała zeby mi okna mył.... No ale nie mam zalu do niego , i tak go prawie nie ma w domu wiec niby kiedy miałby to robic ;)