Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

Gość nie warto rozmawiać
Nooo! Nie jestem pewna, czy zrozumiem. Pewnie dlatego, że potrafię się zdystansować od własnych uczuć. To, że ja mogę kochac własne dziecko i uważać je za największy dar, nie jest dla mnie jednoznaczne z tym, że wszystkie kobiety i matki muszą myśleć tak jak ja. Życie pokazuje z resztą, że świat jest pełen kobiet, które swojego szczęścia nie upatrują w macierzyństwie. Pewnie też dlatego, że nie myślę o macierzyństwie w kategoriach nienaruszalnej świętości, a kwestia posiadania czy nieposiadania instynktu macirzyńskiego nie jest dla mnie wyznacznikiem wartości kobiety. Zarówno kobieta posiadająca i kochająca dzieci jak i ta ich nieposiadająca i pozbawiona instynktu macierzyńskiego, jest dla mnie jednakowo wartościową osobą, dlatego, że każda z nas może wnieść coś wartościowego do społeczeństwa, jednak dzieci i miłość do nich, inna być może będzie świetnym pracownikiem i specjalistą w swjej dziedzinie. Niedawno zapadłam na dolegliwość, która może utrudnić lub uniemożliwić mi posiadanie własnego potomstwa. Grozi mi bezpłodność. I choć wiem, że kiedyś będę chciała zostać matką, a o każdą ciążę bedę musiała walczyć, to nie uważam, że każda płodna kobieta winna jest bezwzględnie pragnąć dziecka tylko dlatego, że być może ja ich nie będę mogła mieć. To, że jakaś kobieta nie usunie ciąży, a urodzi niechaciane dziecko, nie sprawi, że ja w cudowny sposób stanę się płodna. Dla mnie każda ciąża będzie na wagę złota, inna kobieta zajdzie w kolejną ciążę bez problemu i może przeklinać dzień, w którym to się stało. Nie rozumiem, jaki to miałoby mieć związek z moimi własnymi uczuciami.

Gość Nooo!
Nie warto rozmawiac.. Mysle... ze dzieli nas przepasc! nie tylko wiekowa, ale przedewszyskim ta! ze ,ja jestem szczesliwa Matka 4.ki dzieciakow..a tak ze , Babcia 4-ki wnuczat! Kocham te dzieciaki nad zycie.... Widzisz ja, nikomu nie mowie , jak ma zyc!...kazdy jest kowalem wlasnego losu....ja jestem ostatnia.... do osadzania ludzi! Powiedzialam tylko ze Pani Czubaszek, powinna uwazac na slowa...a przedwszystkim na to, JAK? to mowi....wierz mi , zawsze staram sie wczuc w sytuacje danej osoby, ...i mysle ....jak ja? postapilbym a w takiej ,czy innej sytuacji...cholera.... ale nie moge sie odnalezc w sytuacji p. Czubaszek...pewnie jestem za tepa sztuka ha ha ha... Ja sie z nia zgadzam...ze nie wszytkie kobiety powinny zostac Matkami...to jest jasne jak slonce... Wiele ,nawet na to nie zasluguje zeby nimi byc!!, ..ale to jest inna para kaloszy! Jej PIERASZA wypowiedz....Usunelam dwie ciaze..Boze ja to cudnie!!! Dla mnie.... Szok!!!! A Tobie zycze duzo zdrowia, ...mysle ,ze jezeli kiedys, bedziesz bardzo chciec , zostac Matka ! to nia bedziesz.Pozdrawiam serdecznie.Zycze powodzenia.🌻

Gość mi mała niezalogowana
widzisz ROR, jakby to łagodnie napisać... bo znów będą ci się ręce w pociągu trzęsły;) po bardzo aktywnym umysłowo dniu w pracy, lubię się czasem totalnie odmóżdżyć, zresetować, przez kilkanaście minut czytając totalne bzdety nad którymi nie trzeba się dłużej pochylać ani rozmyślać - np pudelka, marie clare albo twoje posty;) dlatego nazywam to czystym relaksem seks to jednak jakiś wysiłek, zwłaszcza dobry seks:) uwierz na słowo;) co do tego, że dla ciebie podróże na inny kontynent to chleb powszedni już ci kiedyś pisałam w innym temacie (oczywiście bez odezwu z twojej strony;p), że współczuję takiego służbowego rzucania po świecie - domyślam się, że takie nieustanne podróże pociągami i samolotami mogą być męczące;/ale przy dobrych wiatrach kiedyś może sama będziesz dyktować warunki pracy buziaki:)

Gość heheheheheeh
dobre:D

Gość yoko onoooo
Cejrowski!!!

Gość lennonn
Czubaszek

Gość tupin
cejrowski lepiej laske robi

Gość Cejczuba
pierdolicie jak potłuczeni jakbyście nie wiedzieli że uprawiając seks można zajść w ciążę oczywiście wy macie święte kurwa prawo ustanowione przez siebie do regularnego seksu, a w razie wpadki mimo zabezpieczenia do usunięcia płodu. tak! natura / stworzyciel nas wszystkich i całego świata wymyślił coś takiego jak a) masturbacja żeby się zaspokajać i b) wstrzemięźliwość żeby panować nad swoją chucią ale nie wy musicie się pierdolić regularnie ze stałymi i niestałymi partnerami, takie prawo sobie ustanowiliście tym samym pozwalając sobie potem na aborcję

"N ooo! ROR Dawno nie spotkalam tak , zacietej i zapieklej w swoich pogladach osoby!! Ty jestes gorsza od Czubaszek i Cejrowskiego do kupy wzietycha ha ha..." twoja opinia jest mi oboejtna - bo pisanie typu "jestes taka i taka" jest dla mnie na poziomie przedszkolaka kt sie zlosci i chce ulzyc swojej zlosci ;-))) "Widzisz , moj ginekolog, ma zupelnie odmienne zdanie od Twojego....Dzwne?! jeden tlmaczy ze ciaza to zlepek komorek....drogi.... ze to poczatek zycia..." ja odwolywalam sie do pojec naukowych - a nie do indywidulanego podejscia lekarza w tym zkaresie, ja z moim ginekologiem nie rozmawiam na tematy swiatopogladowe bo sa mi one obojetne - as easy as it is;-)) "Ale jakos niechce mi sie z toba dyskutowac, chyba nie chcialabym miec Ciebie wsrod znajomych!" coz za wyznanaie;-))) wiesz do tanga to trzeba dwojga;-) a ja nawet nie rpozwarzam przypadkowych gloswo na forum w kategoriach "potencjalnych znajopmoscui";-))) "Zycze Ci kobieto wiecej sedecznosc, dla drugiego czlowieka." dziekuje;-)) ja tobie zebys nauczyla sie radzic z wlasna nietolerancja zamist szachowaniem przymiotnikami pod katem osob kt maja inne poglady;-)) "Bo po postach jakie piszesz.....jestes poprostu podlym czlowiekiem....Nie wspomne juz o tym...ze koniecznie chcesz uchodzic za ALFE i OMEGE....zapominajac, ze ten pzywilej nalezy sie tyllko jednej istocie...BOGU!!" o prosze wlasnie dalas przyklad "zyczliwosci dla drugiego czlowieka";-)) a "bogi" mnie naprawde nie stresuja;-)) "nie no ROR cudownie jest teraz ogladac hordy pedałów biegających i krzyczących o swoich prawach normalnie teraz to jest normalnie" nnie tam bardziej przerazalo bvlokowanie ulic - celem siwetowania cialka jezuska ;-)) to dopiero byla czysta operwersja - moim zdaniem;-)

"mi mała niezalogowana widzisz ROR, jakby to łagodnie napisać... bo znów będą ci się ręce w pociągu trzęsły po bardzo aktywnym umysłowo dniu w pracy, lubię się czasem totalnie odmóżdżyć, zresetować, przez kilkanaście minut czytając totalne bzdety nad którymi nie trzeba się dłużej pochylać ani rozmyślać - np pudelka" hahahahhahahaah;-)))))))))))))) tlumacza sie tylko winni;-)))) "seks to jednak jakiś wysiłek, zwłaszcza dobry seks uwierz na słowo" no jak sie ma nadwage/jest sie chorym to zapewne - wierze na slowo;-) jak kondycja dobra - to zaden wysilek - teraz ty muisz uwierzyc mi na slowo;-)) "co do tego, że dla ciebie podróże na inny kontynent to chleb powszedni już ci kiedyś pisałam w innym temacie (oczywiście bez odezwu z twojej strony;p)" o jw iesz to przepraszam nie wiedzilam ze moja odp jest dla ciebie tak istotna, ale skoro tak ci zalezy na rozmowioe ze mna /mojej opinii bede to miala na uwadze;-))) " że współczuję takiego służbowego rzucania po świecie - domyślam się, że takie nieustanne podróże pociągami i samolotami mogą być męczące;/" masz racje to bywa meczace - ale taki los wybralam i na taki sie zgodzilam, wiec nie narzekam - z reszta zdarzaja sie takie i takie okresy a ja lubie roznorodnosc wiec jest ok "ale przy dobrych wiatrach kiedyś może sama będziesz dyktować warunki pracy" sama tak wybralam - nie ma rozwiazan idealnych - ale tez nie mam potzreby "dyktowania warunkow";) - brzydzi mnie dykattura nawet w tak drobnej kwestii;-)) "buziaki" dzieki;-)

Gość kwak
walczacy katolik, jest tak samo obrzydliwy jak walczacy ateusz i tyle.

Gość frtgyhujik
ona to madra niewiasta jest

Gość babuella
up