Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studeeeeeeeeeeeeentkaaaaaa

Cejrowski vs Czubaszek - po czyjej stronie jesteście?

Polecane posty

Gość dekdieded
Cejrowski to polski kmiot, pamiętam jak się śmiał w swoim programie że gdzieś tam facet jedzie na ośle a kobieta z tyłu idzie z tobołami. Takie ma poczucie humoru jak polsky matoł

Gość ptasiek nastroszony
P.Czubaszek. to artystka , pisarka . Kobieta majaca dokonania i doswiadczenie a kim , ze jest wieczny awanturnik WCkwadransik Cejrowski?

Gość reh reh reeeeh
"W tak radykalnej sytuacji należy gnijącą śliwkę usunąć z kosza, by nie zgniły inne zdrowe. Pani Czubaszek nie należy zapraszać, ją należy wypraszać. Omijać milczeniem. Nie chodzić do miejsc, w których jest gościem; zmieniać kanał na którym gada. Można się za nią modlić - z daleka. O rozum, o serce, o łaskę. Te rączki i nóżki, które kazała rozszarpać, bo "nie lubi dzieci", czekają gdzieś tam w niebie, na mamusię, która je kazała spuścić do kibla. Oby się doczekały. Oby w porę przyszło nawrócenie." Stary dewot. :O

Uwielbiam Cejrowskiego :) Ale w tym przypadku uważam że nie powinien sie wpieprzać w nie swoje sprawy :) Lepiej niech książki pisze bo już wszystkie jego kupiłam, czekam na następne, ale coś ich nie widać

Gość Cejrowski ma rację
i dziwię się, że tego nie widzicie!!! Ona zrobiła coś strasznego! :O

I żeby nie było że j popieram Czubaszek :p uważam że baba sie lansuje jak moze, a że możliwości ma raczej ograniczone to musi tak jak widać :p

Gość lisa z bushu
Cejrowski ma racje! takich ludzi jak ona nalezy omijac !

Gość kasadady
ktokolwiek nie byłby po drugiej stornie nigdy nie poprę Cejrowskiego.

Gość Cejrowski, miał juz swoje 15
Cejrowski nosi w dupsku, figurkę Jezuska frasobliwego, jeden Idianin w Meksyku, podejrzać, starego cwela.

Gość rtyrty
jestem za Czubaszek i nie mogę zrozumieć jak taki inteligentny facet jak Cejrowski może być takim fanatykiem religijnym, naprawdę mnie to dziwi...

Gość xzczc
ja za nikim nie jestem. nie znam ich, co ja moge o nich powiedziec na podstawie krotkiej wymiany pogladow... oboje sa tacy a nie inni bo wychowalli sie w takich a nie innych strukturach moralnych. gdyby czubaszek wychowala sie w zdrowej, kochajacej rodzinie pelnej szacunku i zasad to z pewnoscia bylaby dzis obronczynia zycia...tak samo cejrowski...inaczej by spiewal gdyby w jego domu holdowano innym zasadom...wiec za nikim nie ejstem:) i uwaza za smieszne takie debaty:):):)

Gość a cóż powiedziała Czubaszek
że dziecko to poważna sprawa, i nie wszyscy mogą mieć dzieci. Co do żywego dotknęło Matki Polki, bo dziecko uswięca kobietę i matrony, strażniczki patriarchatu

dla Cejrowski jest podręcznikowym przykładem hipokryzji. Sztandarowy katolik, a już po rozwodzie, i bodajże na kocią łapę,. żyje z jeszcze gorszą maniaczką religijną

Gość lonty
jakie Czubaszkowa ma dokonania? kim ona jest ?

Gość mpkgop
poki co mam bilet nie wysiadam

Gość n xhsbubwdow
po niczyjej.jedno i drugie mega glupie.

Gość zordonowka
Ja jestem za panem Cejrowskim- ma zasady, jest moralny i jest patriota. A o Czubaszkowej nawet nie chce sie wypowiadac bo szkoda slow.

Gość zordonowka
I kiedy sie wreszcie nauczycie, ze ludzie, ktorzy maja jakies zasady i staraja sie zyc wg nich to nie sa fanatycy religijni?! Boli mnie serce jak czytam niektore wypowiedzi;/

Cejrowski, jest starym nudnym palantem, a Czubaszek przynajmiej ma poczucie humoru, ot i wszystko.

Gość do lonty
sprawdz w wiki jezeli nie wiesz kto to ,ignorancie/tko.

18:08 [zgłoś do usunięcia] zordonowka "My katole szanujemy osoby, natomiast zwalczamy zboczenia i grzech." W.Cejrowski a sam zboczeniec, jak cholera wysraczy oglądać jego programy z dżungli, jak sie ślini na gołych chłopców indiańskich, a o gołych cyckach indianek, nawet nie wspominam, bo pożera oczami, stary tępy Kaszebe

Gość zordonowka
[zgłoś do usunięcia] a cóż powiedziała Czubaszek 18:08 [zgłoś do usunięcia] zordonowka "My katole szanujemy osoby, natomiast zwalczamy zboczenia i grzech." W.Cejrowski a sam zboczeniec, jak cholera wysraczy oglądać jego programy z dżungli, jak sie ślini na gołych chłopców indiańskich, a o gołych cyckach indianek, nawet nie wspominam, bo pożera oczami, stary tępy Kaszebe" No i widzicie?? DO WAS NIC NIE DOCIERA!!! Oj bedziecie plakac, bedziecie ....

Gość zordonowka
a cóż powiedziała Czubaszek Cejrowski, jest starym nudnym palantem, a Czubaszek przynajmiej ma poczucie humoru, ot i wszystko." POczucie humoru to wg ciebie jest wychwalanie sie wielokrotna skrobanka? TO JEST POCZUCIE HUMORU?

Gość dobrze prawisz
oczywiście jestem po stronie Marii Czubaszek. ten nawiedzony fundamentalista niech się zajmie sobą a nie wtrąca do wyborów innych ludzi. zrobiła jak uważała ( z ostrożnych danych wynika, ze co roku od 70-200 tyś Polek usuwa ciązę- w podziemiu, za granicą, za pomoca tabletek) i gówno mu do tego

idź może jeszcze obciągnij kutasa proboszczowi.

zordonowka nie chodzi pewnie o jej ogólne poczucie humoru. A moim zdaniem , przelamywanie tabu nie jest niczym złym ,wiele kobiet stosuje aborcję tylko po prostu nigdy się do tego nie przyzna. Lepiej zrobić aborcję niż, wychowywać dziecko, podczas gdy się go nienawidzi, albo gdy nie jest się mu w stanie zapewnić godziwych warunków do rozwoju.

Gość zordonowka
a ty swojemu tatusiowi.