Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bordowy wschód słońca

Piłeś? Nie jedź do cholery! Daj żyć innym!

Polecane posty

Kierowcy którzy wsiadają za kółko po wypiciu alkoholu powinny nigdy więcej nie mieć możliwości prowadzenia żadnego pojazdu! Prawo jazdy powinno zabierać się dożywotnio! Chcesz się zabić przez własną głupotę? Proszę bardzo, ale daj żyć innym. Jak bardzo trzeba mieć ograniczoną wyobraźnię, nie mieć rozumu czy wyczucia złego postępowania by prowadzić pod wpływem... W mojej rodzinie wydarzyła się tragedia właśnie przez takiego kierowcę, całe szczęście osoba przeżyła ale pasażer kierowcy nie miał tyle szczęścia...

wspolczuje. Dobrze mowisz. dozywotnio. Kazde zycie jest cenne. a przez gliupote innych mozna ją stracic. a taki kierowca bedzie nadal zyl, nie wazne ze poki co bez prawka, ale i tak bedzie zyl nadal. :( to jest smutne wlasnie,

Gość mpkgop
zycie wasze jest marna tragedia

Żałosne komentarze ignoruje. Nie jestem sobie w stanie wyobrazić bólu jaki przeżywa rodzina młodego chłopaka, który wtedy zginął bo jego kolega chciał pokazać jak szybko potrafi jechać po kilku piwach. Pokazał więc i zniszczył życie wielu osobom, sobie również ale zasłużył na to z pełną świadomością.

Gość n xhsbubwdow
ja znam kretyna ktory uwaza sie za wielkiego inteligenta,wielce studiuje itd,na kazdego patrzy z gory i wydaje mu sie ze jest najmadrzejszy na calym swiecie a jezdzi po piwie badz po wczorajszej imprezie.notorycznie.

Też jestem za tym aby zabierać prawko do końca życia, aby taki idiota nie miał już możliwości zabić innych prowadząc auto. Moim zdaniem trzeba być ograniczonym umysłowo, żeby prowadzić auto będąc pijanym albo podpitym.

Uważam że sprawiedliwość prędzej czy później takiego cwaniaka dosięgnie...Kiedy zginie jego brat, siostra albo przyjaciel i będzie patrzył jak umiera zakleszczony w jego samochodzie, wtedy się ocknie ale będzie o wiele za późno...

Gość n xhsbubwdow
ja mu tam smierci nie zycze ani nie chcialabym zeby komus z bliskich cos sie stalo,najbardziej drazni mnie ze taki "inteligent" z niego a jednak kretyn do potegi.ale chcialabym bardzo zeby mu zabrali prawo jazdy.to bylaby odpowiednia kara

Gość to nie takie proste
dla idiotów :/ znam przypadek - facet jechał z kolesiem jako pasażer, kierowca trzeźwy; niestety zdarzył się wypadek ze skutkiem śmiertelnym... pieszy wtargnął na jezdnię i tyle w temacie :/ ale... sam prowadził samochód pod wpływem alkoholu innym razem, policja go namierzyła prawko zabrała. I kurde, gdybym była bezpośrednio przy takiej tragedii jak zabicie człowieka - na trzeźwo- to w życiu sama nie prowadziłabym samochodu po piwku :/ stres i trauma

Również nie życzę nikomu śmierci, ale najczęściej ci najmądrzejsi rozumieją co zrobili kiedy dotyka ich osobista tragedia. Wypadek samochodowy to koszmar, moja rodzina miała szczęście tylko dlatego że jechali bardzo wolno, praktycznie ruszali a ten facet uderzył w nich jadąc 140h!!!