Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manna z nieba

Co oznacza dla was ostry seks?

Polecane posty

Gość manna z nieba

Moj aktualny partner, powiedzial mi dzis rano, ze takiego seksu jak ze mna nie mial jeszcze z nikim i od zadnego kumpla nie slyszal by kobieta lubila taki hardkor, a on jest po prostu w niebie. (dodam iz ma 35 lat, jest b. przystojny i mial wiele partnerek) I tutaj moje pytanie, czy to mozliwe, ze dla wiekszosci kobiet wiazanie, bicie, podduszanie, przeklenstwa, swintuszenie, kajdanki, szpilki, przebieranki, wibratory i inne zabawki a do tego czasami mega mega ostry seks - to przesada????/ Nie wydawalo mi sie nigdy bym lubila cos "nietypowego" nie kreci mnie jakies skrajnie ostre BDSM jak bicie do krwi czy znecanie sie totalne, ale kocham dominacje i w jedna i w druga strone, a kamasutre mam w jednym paluszku :D Ale jesli inne kobiety tego nie robia, to co przepraszam robia w lozku? Leza jak klody?? bo ja tego wlasnie nie rozumiem.

Gość manna z nieba
nikt nie odpowie?

to,ze ciebie kreca rzeczy zboczone (nie powiesz mi,ze podduszanie jest normalne) nie znaczy ze reszta to klody.co ja robie w lozku-lody,mineta,69,sex z kazdej strony,czasem jakis striptiz, wibrator,rozne nakladki,zele rozgrzewajace, ringi....ale zero dziwactw w stylu wlasnie wiazania i sprawiania bolu.zamiast przeklenstwa glosne dojscie. kazdy lubi co innego,watpie,ze moj maz by chcial mnie podduszac i wiazac :o

Gość xzczc
nie wiem...ja tez to samo uslyszalam od mojego meza, on ma 36 lat. i jemu chodzilo tez o to z enigdy nie mial tak ze mogl robic z kobieta co chce, a ja mu na to pozwalm. to znaczy: glebokie gardlo, lodzik z polykiem, slinienie sie (uwielbia to) plus wszelkioe pozycje jakie mu sie podobaja...spuszczanie sie na twarz itp. z tym ze kiedy mielismy taki okres kiedy ja prosilam go by mowil do mnie wulgarnie i ja mowilam wulgarne rzeczy do niego to stwierdzil ze dziwnie sie z tym czasem czuje, ze czasami z ta ostroscia nawet przesadzam...(?????) a ja lubie czuc sie ponizana. ma to chyba zwiazek z tym ze bylam poniana przez ojczyma i szukam podobnych "wrazen" w moim zwiazku. a on wlasnie zdaje sobie sprawe ze ma to podloze psychologiczne dlatgeo czuje sie z tym niepewnie. ale ogolnie mamy super seks

Gość lajna
No mnie tam żadne wiazanie, bicie, podduszanie, przeklenstwa, swintuszenie, kajdanki nie kreci. Co kto lubi jeśli tak lubisz to tak rób

Gość xzczc
przebieranki, wibratoryu tez sa. caly czas planujemy wiazanie i nagranie naszego seksu na kamerze ale jakos nie mozemy sie zebrac. ja baaardzo chce

Gość Gumowy fred
Nie ciesz się za wczasuto normalneże mowi się swoim łożkowym pertnerkomże są najlepszepomimo tego że są kiepskie!

a spuszczanie sie na cialo- moj zrobil raz i pwoeidzial,ze przereklamowane,on woli dojsc w srodku:)

Gość manna z nieba
ale to nie tak ze ja sie ciesze, ja tylko jestem ciekawa jak to jest z innymi kobietami... ponadto to podduszanie to nie tak na ostro do utraty przytomnosci, tylko tak aby poczuc ten uscisk na szyi on jest sporo wyzszy ode mnie i wiekszy, swietnie zbudowany, kiedy mnie tak soba "przytloczy" to po prostu masakra, czuje sie totalnie zdominowana i mam ochote byc totalnie zalezna od niego, moze wtedy robic ze mna co zeche!

Gość lajna
Moj facet zawsze chce konczyc w srodku:-)Nigdy mi nie proponował żeby gdzie indziej i bardzo dobrze

Gość no typowa to nie jestes
lubie meska dominacje ale nie jaraja mnie zadne gadzety, wiazania i przebieranki lubie naturalnosc w lozku a nie jakies pozowanie

Gość manna z nieba
dlaczego pozowanie? Kiedy mnie to strasznie kreci! jak np odgrywamy scenki lamiemy jakies tabu itp... po prostu ogien!

Gość wujekstaryhuejk
ostry sex to taki że się wpadło reszta jest tępa XD

Gość no typowa to nie jestes
wlasnie te scenki itd wazne ze was to kreci mnie kiedys koles poprosil o sprosne teksty podczas ja nie moglam bo mnie to smieszylo a nie jaralo tak jak nie moglabym wrzeszczec taak tak rznij mnie jak suke tak samo nie bawia mnie scenki itd natomiast wiem ze innych tak i bardzo dobrze tyle ile ludzi ti upodoban

dla mnie z kolei to dosyć lajtowe / normalne, lubię czasami ostrzejsze rzeczy, typu uderzenie w twarz i przeciecie wargi do krwi, lubie dostac mocno pasem po gołym tylku, az płacze i blagam zeby juz przestał etc.. ale nikt nie powiedział, że wszyscy faceci muszą uwielbiac BDSM czy ostry seks, mysle, ze dla niektórych moze stanowic to nawet problem, wiec nie wiem dlaczego bawi Cie lub dziwi, ze ktos lubi inaczej i dlaczego jestes zaskoczona, że czesc kobiet nie zachowuje sie jak ty swiat byłby nudny

Gość kupa na klate
kupa na klate, to jest hardcore :D

Gość Je jestem sadystką
i mój facet też jest tym zachwycony. Lubi jak go poniżam i sprawiam mu ból.

Gość eeeetaaaaaaaaammmmmmmmmm
moja lubi jak ją napierdalam po dupsku takimi mocnymi klapsami. Najbardziej lubi jak trzymam ją za włosy i wtedy sprzedaje jej razowe klapsy. Oczywiście z dogłębną penetracją cipki. Nie wiem dlaczego tak ją to rajcuje ale jak skończmy już najlepiej razem z finałem z cipce, uchyliła by mi wtedy nieba. :) Czasami to aż żal mi jest jej bo ma dupę czerwoną jak pomidor ale jak dostaje te swoje orgazmy to mogę ją dalej napierdalać po dupce :)

Gość U nas jest ostro
Ja lubię związać mojego faceta, zapalić świeczkę i kapać mu woskiem na gołe ciało. Mrrr. Nawet na penisa już spuszczałam woskowe kropelki. Ktoś już też tek próbował?

heh ja nie jestem jakimś hardocorem, ale młoda jestem, jeszcze wszystko przede mną ;) chociaż przebieranki (zwłaszcza buty na obcasie) mnie kręcą, klapsy i ciągnięcie za włosy lubię.. Lubię być zniewolona, ale lubię też zniewalać ;D tak samo jak seks w miejscach publicznych- lubię tą adrenalinę.. podczas pierwszego razu z kajdankami miałam taki orgazm, że zemdlałam- cuuudo! Hmm.. raczej nie sądzę, żeby większość kobiet miało takie upodobania, chociaż mogę się mylić. Z ciekawych tekstów usłyszanych od facetów- któryś mi kiedyś powiedział, że "pieprzę się jak profesjonalistka" ^^

Gość do venuz
"Z ciekawych tekstów usłyszanych od facetów- któryś mi kiedyś powiedział, że "pieprzę się jak profesjonalistka" ^^" to był pewnie dziwkarz. skądś tą wiedzę musiał mieć. ja od facetów po prostytutkach trzymam się z daleka. to nie są ludzie, tylko coś niższego.

Gość do venuz
"Z ciekawych tekstów usłyszanych od facetów- któryś mi kiedyś powiedział, że "pieprzę się jak profesjonalistka" ^^" to był pewnie dziwkarz. skądś tą wiedzę musiał mieć. ja od facetów po prostytutkach trzymam się z daleka. to nie są ludzie, tylko coś niższego.

Gość do venuz

Gość gfdgvdfsxgv

Gość gfdgvdfsxgv

pewnie masz rację, musiał mieć jakieś doświadczenie, a mnie ten tekst rozłożył na łopatki- więcej się z nim nie spotkałam ;)