Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozdarta...

Kocham swojego byłego i nigdy nie przestanę, choć wiem, że nie mogę z nim być...

Polecane posty

Gość KAsiauuuUU9989
Wroc do byłego i zmarnuj sobie zycie ...;) Jeśli do obecnego chłopaka coś czujesz to nawet nie myśl o powrocie do bylego bo zawsze tak samo sie to kończy ;) Jeśli chcesz być w życiu szczęśliwa to zostań przy tym chłopaku bo jeśli cie kocha to przetrzymacie wszystko ale to twoj wybor i twoje zycie;) zycze szczescia;)

Gość OLKa654
JA MIALAM TAKA SAMA SYTUACJE I GLUPIA SIE WROCILAM ALE SZYBKO SIE WYCOFALAM TYLKO ZE MOJEGO " DOBREGO" CHLOPAKA JUZ NIE BYLO I ZALUJE DO TEJ PORY.DUZO BYM DALA CHODZBY ZA JEDEN DZIEN Z NIM.. JEGO ZARTY, CZULOSC... TERAZ WIEM JAKA BYLA MOJA PRAWDZIWA MILOSC TYLKO SAMA SOBIE JA ZAPRZEPASCILAM PRZEZ ZLUDNE WYOBRAZENIA.. TERAZ JESTEM SAMA I CALY CZAS MAM POCZUCIE WINY ZE STRACILAM NAJLEPSZEGO CHLOPAKA JAKIEGO MOGLAM MIEC.. WIEM ZE JUZ MI NIE WYBACZY A JA ZA TO ODDALA BYM WSZYSTKO.. NIE RADZE WRACAC.CHLOPAK "Y" TO NAJPRAWDOPODOBNIEJ NAJWIEKSZE SZCZESCIE JAKIE CIE MOGLO SPOTKAC ALE POTRZEBA CZASU ZANIM TO NAPRAWDE DOCENISZ.. JA CALKOWICIE PRZESTALAM MYSLEC O ZLYM BYLYM GDY UTRACILAM NAPRAWDE DOBREGO CHLOPAKA. SZKODA ZE JUZ JEST ZA POZNO.MOJA DROGA WYGLAD TO NIE WSZYSTKO I TO TEZ Z CZASEM DOCENISZ.. TY TEZ WIECZNIE NIE BEDZIESZ PIEKNA I TERAZ TEZ MOZE GWIAZDA NIE JESTES I MIEJ TO NA UWADZE.POZDRAWIAM

Gość do rozdarta
zyjesz chwila ? to jest dobre na chwile.. z czasem zaczniesz doceniac to co jest naprawde wazne. uderzyl cie? musi naprawde mocno cie kochac.. po slubie co bedzie jak cie bedzie mial? sama sobie odpowiedz.. prawdziwa milosc caly czas rozkwita.. opiera sie na zaufaniu,pewnosci do drugiej osoby wyrozumialosci i cierpliwosci.. zadaj sobie sama pytanie.. ktory z partnerow wlasnie taki jest..

Gość asjdoasdjkasdf
dodaj do tego szacunek i troskliwosc,opiekunczosc:P

Gość adujtusowa
ZADZWON DO OBECNEGO CHLOPAKA I PODZIEKUJ MU ZA TO ZE JEST JESLI JEST TEGO WART. TAK Z NICZEGO LUB NAPISZ SMSA I NIE ROB GLUPSTW BO JA JUZ RAZ TAK SIE PRZEJECHALAM I NIE ZAMIERZAM KOLEJNY.

Gość pyrkata666
"nie zapomnial o mnie przez 1,5 roku" :D teraz ci pomydli chwile oczy i bedziesz jego hahahaHAHAHA. sex jest najwazniejszy to znajdz sobie kochanka i badz sama bo to co piszesz o tym jest zalosne.. biedny chlopak.. pewnie moglby miec nie taka jak ty. jak dorosniesz do zwiazku to badz z chlopakiem y bo widac ze jestes jeszcze malo o zyciu wiesz

Gość to samo mialam
z czasem wszystko przechodzi zapewniam cie tylko trzeba czasu i silnej woli..

Gość średnia i kac
nie mogę ..czytam ten wątek i coraz bardziej narasta we mnie irytacja aż się wstydzę samego siebie. Z chęcią dał bym do przeczytania twoje posty, na złotej tacy "chłopakowi y"... Potem byś jęczała, że żałujesz...oj jak bardzo chcę wrócić!...:O Idiotka.

Gość onnddd
napewno nie zaslugujesz na takiego chlopaka skoro mowisz o wygladzie i seksie. powinnas dziekowac bogu jak chce cie z takim harakterem

Gość Przykład rrr989
Niewiem jaki jest obecny ale piękny kiedyś da przykład Twój stary partner Waszym dzieciom. Czasami potrzeba czasu ale zapomnisz

Gość eleleo
Jak dla mnie to chcesz mieć ciastko i zjeść ciastko. Dobrze Ci dziewczyny radzą, nie marnuj sobie życia. jak sama piszesz, miał szansę jedną , drugą , kolejną i starczy. Całe życie chcesz poświęcić czekając na jego wielką zmianę? Wyjścia masz dwa: - wróć do byłego - albo o nim zapomnij Żadna inna opcja sie nie sprawdzi . Mówię to z doświadczenia. Ucz się na błędach innych.

Gość kazda z nas
Nigdy nie zakladaj z gory ze nie da sie zapomniec bo kazda z nas tak mowila ;);P

Gość podobno nieszczepieni
dziewczyny , ale ten post o wygladzie dodal podszyw nie autorka. Ona pisala ,ze to nie jej slowa .

a ja i tak mam wrazenie ,ze ona ma ochote sie sprzyc . I chyba to zrobi . Chyba naprawde chce dostac po dupie . Gdyby byla madrzejsza nie zakladala by takiego tematu , nie mialaby takiego dylematu . Wiedzialaby ,ze powrot nic nie poprawi . Echh, pewnie popelni ten blad i wroci do tego X , a potem bedzie zalowala :-0

*** ma ochote sie sparzyc

Gość post o wygladzie
byl pisany przez autorke tylko ten po nim nie byl;)

Gość ja kama
wg mnie dziewczyny bardzo dobrze ci radza. szkoda zycie na ciagle czekanie az ten byly sie zmieni i nie masz nawet co go oplakiwac..

Gość do podobno nieszczepieni
Coś w tym jest.Dlaczego ludzie nie potrafia uczyc sie na bledach? milosc miloscia ale bez przesady :/ Powrót do byłego jest z góry spisany na straty zwłasza przy takim charakterze jaki opisalas.Z czasem bedzie tylko gorzej.. Jesli obecny chłopak jest dla ciebie dobry to wyjdz za niego za te dwa lata i zobaczysz ze wszystkie problemy sie rozwiaza i o bylym zapomnisz.

Gość Nie to myślenie..
Ja już straciłam przez taki powrót osobe którą kocham i nie polecam.Nie było warto i gdybym mogła tylko cofnąć czas..

Gość Mamba White
hahah ja po miesiacu sie wrocilam gdy stwierdzilam ze to byl blad ale moj pozwolil mi do siebie wrocic ale na kolana prosilam :D:D:D:D kobiety chca zawsze to czego miec nie moga i to nas gubi ale ja sie juz nauczylam i glupia nie jestem :P

Gość vshdhdjjdjd
Moj maz znalazl sobie kochanke. i caly czas wspomina tylko zle chwile zwiazane ze mna. ja natomiast pamietam tylko te dobre. z czasem wiem ze bedzie jak u autorki, ja dostrzege tamte zle chwile a maz dobre. tak to juz jest ze widzimy to co chcemy, a kiedy klapki opadna z oczu to jest za pozno

Gość befele
"tak to juz jest ze widzimy to co chcemy, a kiedy klapki opadna z oczu to jest za pozno" A czy to nie cudowne? To znaczy że jest sprawiedliwośc na tym świecie.

Gość Długa:DO
Żyj długo i szczęśliwie ze swoim nowym facetem :D Na starego szkoda poźniej łez bo final opowiesci jest pewny:)

Gość do napisze ...
Mamba White pisala ,ze wrocila na kolanach , slyszalam o podobnym powrocie . Ale w tamtej historii bylo troche odwrotnie. Dziewczyna miala dobrego chlopaka , zdradzala go z innym , zostawila , a potem na kolanach prosila zeby ja przyjal . Ale tamten nie chcial jej juz znac. Szkoda ,ze autorka sie nie odzywa. Niech poczyta wpisy . We wszystkich przypadkach dziewczyny zalowaly ,ze wrocily i dopiero wtedy zrozumialy , ktory byl wart ich milosci

Gość No racja
Z tych wypowiedzi mogla by wyciagnac wiele slusznych wnioskow i pewnie pomoglo by jej to cos zrozumiec.Liczmy ze sie zjawi i odezwie jak przeczyta posty.Szkoda zycia mlodej dziewczyny

Gość befele
"Szkoda zycia mlodej dziewczyny" Co szkoda, wy też byliście takimi idiotam/kami w jej wieku? Przeciez widzicie że taka nawet przez życie ma problemy z wybraniem właściwej drogi a co mówić o słuchaniu czyiś rad.

Gość dziecko..
dziecko dorosnij a pozniej baw sie w prawdziwe zwiazki

Gość Malusieńka!!!
A ja wam powiem ,że tylko dobrze jest kogoś osądzać a to wcale nie jest takie proste racjonalnie myśląc. Ja bylam z chlopakiem ponad 3 lata i mnie zostawil bo zachcialo mu sie odpoczac i wolnosci. Odzywal sie dzwonil , ale ja go potem odrzucilam , poznalam nowego jestem z nim rok i zastanawiam się czy go nie zostawić ;/ jest imprezowy lubi sobie wypic , jest chamski jak nie wiem co !! I co najgorsze ... umie przepraszać jak nikt inny ;/ tyle co mi przykrosci zrobil i za kazdym razem pieknie czule przeprasza a ja zawsze ulegalam ;/ to byl blad ;/ i to zwiazek od lez do przeprosin. Sylwestra spedzamy oddzielnie bo ja tak chcialam i ja nie wiem co mam robic ;/ Caly czas rozpamietuje tą jego czulosc,zajebisty seks ;/ ale co to za zwiazek non stop sie drzec i przepraszac ;/ w dodatku moj byly chce do mnie wrócic... on poukladany spokojniejszy i zmienil sie widze to i on nadal mnie bardzo Kocha. Nie mam pojęcia co mam robic. Trudna decyzja ;/ poza tym ten Chamski imprezowy to mam ta pewnosc ze on zawsze ze mna bedzie chocby nie wiem co ;/ ale to jest chyba męka.. on tak potrafi manipulowac ;(