Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZielonaKropeczka

Chętnie poznam koleżankę, przyjaciółkę :)

Polecane posty

Cześć! Jestem (chyba) miłą dziewczyną z Krakowa. Mam 23 lata i jestem bardzo bardzo otwarta dla ludzi. Chciałabym poznać dziewczynę, kobietę żeby mieć z kim pogadać, spotkać się lub pójść na zakupy. Nie jestem typem zawalacza problemami bo takie każdy ma! Mam kilku znajomych ale jakoś ciężko mi z nimi utrzymywać stały dobry kontakt bo ludzie nie mają czasu a jak mają to chyba nie cenią na tyle przyjaźni. Dlatego chętnie poznam dziewczynę z Krakowa która tak jak ja nie ma bratniej duszy. Nie mam wymagań wiekowych bo świetnie dogaduję się z ludźmi w wieku 20 i 30 lat:) Dziewczyny... odezwijcie się!

Gość trghdgre
Gdyby nie odleglosc to chetnie bym poszla na jakies piwko :) ale niestety ja z okolic Katowic

o kurcze szkoda ze nie jestem z krakowa bo tez by mi sie przydala kolezanka... :) niestety mieszkam 40 km od krakowa :)

o kurcze szkoda ze nie jestem z krakowa bo tez by mi sie przydala kolezanka... :) niestety mieszkam 40 km od krakowa :)

lewiatan to topic dla krakowskich dziolszek a ty szukaj w nowym saczu :P

o wlasnie leviatan ciekawe czy bys gadal na takie tematy :D okolice to okolice, niestety to nie to samo jak sie mieszka w tym samym miescie ...:( ja w krakowie jestem raz na rok:D jak mam jakas wieksza kase to jezdze na zakupy do galerii krakowskiej:P

nie chce takich szczegolow pisac ... jeszcze ktos mnie rozpozna i sie narobi :P ale w strone warszawy :D

Gość voltaren :)
Hej ja jestem z krakowa chetnie Cię poznam:)

kropeczka widze ze poznasz tutaj sporo kolezanek :) fajnie, bedziecie sobie robic grupowe wypady na zakupy i ploteczki :)

Gość voltaren :)
evela23@wp.pl zapraszam