Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelllikaaaa9090000000

nokia c3-01

Polecane posty

mam ten telefon od niedawna i nie moge ustawic dzwiekow polaczen na swoje piosenki, w ustawieniach profilu moge tylko standardowe... moze mi ktos wyjasnic?

Gość bleblebleblenderek
Wejdź w kontakt do jakiego chcesz przypisać dźwięk i dodaj szczegół i wybierz utwór który chcesz przypisać

i tak robie ale nadal otwieraja mi sie dwie opcje otworz galerie (w ktorej sa standardowe dzwieki) i jakas pobieranie dzw.

Gość bleblebleblenderek
A nie masz swoich dźwięków w galerii zapisanych? Może trzeba wejść w galerię i je wyszukać? Czy na karcie pamięci masz? To z karty wybierz. PS. Zadowolona jesteś z tego tela?

mam je na karcie, z karty wchodzac w dany dzwiek nie mam zadnej opcji typu ustaw jako dzwonek a w galerii mam te standardowe i nie ma tam tych z karty ;/// no poza tym faktem jestem zadwolona, ale poki co mam go krotko wiec nie bardzo jeszcze mam jak go oceniac

Gość bleblebleblenderek
To musisz poobczajać. Ja problemu nie mam z dźwiękami, pokazuje mi się karta pamięci od razu. Telefon mam z dwa miesiące, na razie jest ok.

no wlasnie kurcze kombinuje juz tyle czasu ze sie az tym zmeczylam ;/;d no ale nic bede probowac dalej jakos mi sie w koncu to musi udać ;) Ogolnie poki co telefon jako telefon mi odpowiada no ale cos wiecej bede mogla powiedziec za jakis czas, ale jakis szczegolnie duzych wymagan nie mam, noo poza oczywiscie dzwiekiem polaczenia ;P

Gość bleblebleblenderek
Jak wchodzisz że chcesz dźwięk ustawić to Ci wchodzi w Galerię, nie wiem dlaczego galeria pierwsza się pokazuje. Weź sobie przesuń do góry, u mnie karta pamięci jest poza galerią, na pierwszej pozycji.