Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg

Czy dobrze że nie odp na zaczepkę?

Polecane posty

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg

jedna laska poniżyła mnie na forum klasy bo pani ja pomylila ze mną i jak ta sie dow ze o mnie chodzi pow że "t.o bolało" ja nic nawet sie nie obróciłam,i teraz tego żałuję chociaż wtedy mialam to w dupie i nie chcialam zaczynac jakiejś wojny :P

Dobrze, że nie odpowiedziałaś, bo z tego bełkotu co tu spłodziłaś nie da się nic a nic zrozumieć. Skoro nie umiesz mówić \ pisać posługując się ojczystym językiem - siedź lepiej cicho. Przynajmniej się nie skompromitujesz :o

Gość katarina1155
ja też nic z tego nie rozumiem, jaśniej dziewczyno, jaśniej!

Gość a ja rozumiem o co
chodzi ale nie wiem w czym problem,. nie ma tu zadnego 'poniżenia' problem z tzw dupy :P

a ja rozumiem wszytko :P chyba jakas dziwna jestem:D ja to zrozumialam tak nauczycielce chodzilo o tamta laske, ale nazwala ja imieniem autorki. i tamta laska sie oburzyla jak mzona bylo ja pomylic z autorka na co zareagowala slowami ''to bolalo'' dobrze kumam?

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg
chodzi o to że jak ona sie dowiedziala ze to ze mna ją pani pomylila to tak powiedziala

nie no, w pewnym sensie mozna sie tutaj dopatrzec ponizenia. bo tamtej lasce chodzilo o to zeby pokazac ze autorka jest nikim i jak mozna ja (ta lasencje) mylic z nikim. o to pewnie jej chodzilo. w sumie autorka mogla jej sie jakos odgryzc ale na szybko trudno wymyslic jakas cieta riposte... zwykle mysli sie po fakcie a czasu nie cofniemy

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg
dokładnie geniuszu!!!! I myślę że chciala sie popisac i przy okazji mnie poniżyć

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg
gdybym mogła cofnąć czas to powiedzialbym tej dziwce " DOPIERO CIĘ ZABOLI" albo " BARDZO"

no ale w sumie to ona sama siebie poniza takimi tanimi tekstami. pokazuje ze brak jej klasy, a ty nie reagujac pokazalas wlasnie klase mozan tak pwooedziec. wiem co mowie przezylam szkolne lata pamietam takie wredne suki ktore na kazdym kroku dogadywaly ponizajac innych a w efekcie same pokazywaly jakie wiesniary z nich. i po latach sie okazuje kto lepiej na tym wyszedl czy te pyskate czy te ciche. opinie sobie kazdy wyrobil i wszystko jest jasne.

no co ty!! teksto ''dopiero cie zaboli'' bylby jescze bardziej prostacki niz jej! dobrze ze tego nie pwoiedzialas. tak z ciekawosci - ile masz lat?

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg
19,a to było rok temu :P

Gość gdfgdgdtgdgdfgdfgdg
mnie to nie zabolalo tylko to trochę nie w moim stylu siedzieć cicho a obecnie w klasie tak się zachowuję bo poprostu chyba przywykłam,i mam wyjebane na wszystkich męczy mnie życie , mam doła...i nie zamartwiam sie tym co jakaś pustaczka pow..