Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskiiii

Niskii wzrost u chlopaka

Polecane posty

Gość Niskiiii

Jak to jest mam z tym niskim wzrostem u chlopaka w oczach dziewczyn? Mam 170 i 16 lat dobrze malo alenie urosne na 100% (geny) mam takie straszliwe kompleksy z tego powodu, ze dziewczyna przy mnie nie zalozy szpilek, nie bedzie czula sie bezpiecznie i setki innych, czasem ciezko mi przez to usnac. Powoli popadam w depresje przez to. Naczytalem sie na internecie ze niski facet to nie facet i tego typu. Jestem w 3 gim zejde na dol do podstawowki, stane kolo 6 klasy i czuje sie taki maly :( nawet dziewczyny z tej klasy mowia, "jaki Ty maly" wiec, chcialbym ocene ze strony Pan, z tego ze forum.

Gość facet z kulturka osobista
z czasem zrozumiesz ze nie mozna słuchac kogos kto nie wie czego chce

Posluchaj, wazne jaki jestes naprawde. Mi sie podobaja niscy faceci. Masz 170, czy mniej ? Napisz prosze do mnie na mejla, bo chetniej bym sie dluzej wypowiedziala, ale nie teraz. Bo pora pozna i czas do lozka isc :)

Gość 8271938712983
170 to wzrost sredni kurwa, mam wrazenie że powinienes sie przejmowac bardziej swoim IQ

Gość średnia polska
to 178, więc jest poniżej średniej. przykre to ale nie pocieszaj go kłamstwem. praktyczna rada: poszukaj sobie azjatki.. nie dość że śliczne to jeszcze przyzwyczajone takiego wzrostu ;)

Gość 8271938712983
to 178, więc jest poniżej średniej. Kurwa, wzrost średni moze byc ponizej sredniej... :( Wzrost średni liczy sie wg średniej, tzn dodaje się trochę na plus i troche na minus. Co za analfabeci... :(

Gość średnia polska
trochę to 2-3 cm na 8 :O kiedy przeczytasz sobie dane statystyczne odnośnie wzrostu polaków to zobaczysz że 170 i mniej ma tylko kilkanaście procent. sprawdź też w słowniku znaczenie słowa analfabeta