Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 :D najpierw napisał "pałulina" imie:D "prosze sprawdzić czy sie zgadza" ukochana troche było jej głupio zwrócić uwage na taki błąd:P mówi że jej imie sie inazej pisze , bo przez "u"... poprawił i w domu patrzymy tu "pałulina" siec sklepów euro agd :D::D:D:D ps. koles był taki figo fago hop do przodu chciał nas naciągnąć na droższy telewizor... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 eee spaliłem:O najpier napisał "pałlina" a później "pałulina" ...łotewer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eowyn Napisano Luty 13, 2012 Ano spaliłeś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jennifre878*********d Napisano Luty 13, 2012 niewazne to :) grunt, że za 1,4roku sie roztsaniecie i kto wezmie telewizor? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 ona:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Staszek Kolasa 0 Napisano Luty 13, 2012 Figo fago weźmie telewizor w zamian za posuwanie raszpli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 z wlasnego doswidczenia to wiesz?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tszy Napisano Luty 13, 2012 a to gwarancje imiennie się wypełnia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michał konfabuluje bo znalazł Napisano Luty 13, 2012 telewizore na smietniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 8271938712983 Napisano Luty 13, 2012 w rtv euro agd nie wypelniaja gwarancji w dniu zakupu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 mnie telewizor nie potrzebny:P do szzescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michał nie pitol Napisano Luty 13, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 tv dopiero z 3 dni bedzie do odbioru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 nie wiem nie wnikałem papierek mam odbioru tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 13, 2012 niesamowita historia :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 13, 2012 mam lepszą, ale nie chcę Cię zawstydzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 13, 2012 nie chce mi sie pisać...pierwszy dzień w szkole po dwóch tygodniach Mam nadzieje, że rozumiesz jaka zajechana jestem...co najmniej jakbym w polu harowała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 13, 2012 nie przyjmuje tego wytłumaczenia. czekam na ta lepsza historie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 14, 2012 każda historia będzie lepsza od tej Twojej Zrobiłeś już psychoanalizę Małej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 14, 2012 pracujęnad tym, na razie wyszło 12 a4 sstron. muzę zrobić reszczenie na potrzebę kafeterii ej no bo nie kumasz mej historii...chodzi o to że gościu który był figo fago i taki fajny i mądry i super napisał imie najpiere "pałlina" a później "pałulina" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 14, 2012 streszczenie * kurna pisze na lapotopie z czasów prl chyba chwilowo:/ i klaawiatur coś niechce współpracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 14, 2012 ale ja Twoją historię jak najbardziej zrozumiałam. Myślę, że nie jest zbyt skomplikowana Po co takie długie? Przecież tego nikt czytać nie będzie. Aż tak nas nie pogrzało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 14, 2012 dlatego musze zrobić streszczenie. ok ide spać....ciekawe gdzie mnie jutro dziewczyna zaprosi na walentynki:) ej wiecie ze w multikinie na 14 lutego nie ma rezerwacji?:O w telepizzy jest pizza w kształcie serduszka ps. musze kupić balonik na hell w kształcie dośc specyficznym dowiedzialem sie przypadkiem tyllko gdzie ja takie cos dostane:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Luty 14, 2012 dziewczyna Ciebie? chyba Ty ją :O:O Anyway, bawcie się dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Luty 14, 2012 jak to ja ją? :O ok ide:D papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach