Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penelopee

42 lata i w Walentyki sama...

Polecane posty

dzien dobry:) wstalem masakra alez zakrecony jestem:) dobrze ze to nie ja prowadze auto :) milego dnia :)

Gość silaczka 42
walentynki a ją teżteż praktycznie sama...:-( no to życzę wam w końcu prawdziwej miłości....

Gość Penelpopee
Miłego dnia wszystkim Wam życzę!!!!!! silaczka 42 - nie martw się, jakoś przez to przejdziemy. No, ja też szybko i krótko spałam. A tu tyle pracy.

to na górze, to ja. tylko coś mi się pomieszało. chyba jednak za mało snu...

ej tam...sama nie sama..... marsz..ubierac sie...makijaz na twarz...szpilki na nogi i do kwiaciarni albo perfumerii jak kto woli.... fajny prezencik mozna sobie samemu zrobic ;-) pozatym to te walentynki troche przereklamowane...moim zdaniem warto na codzien czuc sie kochanym a ten nadwiedly tulipanek lub pelne kalorii czekoladki wysuplane z koniecznosci ech tam babeczki i chlopaki...glowa do gory :-D ❤️ dla wszystkich...od tak bo sa Walentynki ;-)

...ja zeby sie nie smucic i nie rozpamietywac nad swoja samotnoscia upieklam pyszne ciacho i zaprosilam na popoludnie wszystkich samotnych znajomych..kto wie moze przy okazji kogos uda sie wyswatac ;-)

...ja zeby sie nie smucic i nie rozpamietywac nad swoja samotnoscia upieklam pyszne ciacho i zaprosilam na popoludnie wszystkich samotnych znajomych..kto wie moze przy okazji kogos uda sie wyswatac ;-)

Gość co za popieprzony dzien
20 lat, tez sama, z powodu wielu zawirowan jakie mialam, z powodu tego, ze niedawno do konca nie wiedzialam kim jestem. bede dzis pic

Gość co za popieprzony dzien
z nerwow od rana wypalilam juz 3 fajki a wstalam pol godziny temu :O

Gość Jan Trzeci
...oczywiście, że to ja. Przecież nie będziemy wyć. Stąd też jestem dziś uśmiechnięty.

Gość Uśmiechnięty Jan Trzeci
Złap mnie jakoś Penelopee.

Gość lublin35
Ja niby mam kogoś(żonę )ale i tak jak zwykle samotny żagiel walentynki nie robią na mnie wrażenia nie uznaję tego święta!!Kochać i okazywać miłość trzeba codziennie.Piszecie że jesteście samotni nie ma czegoś gorszego jak być żonatym samotnym facetem .....

lublin - pewnie, że kochać i okazywać miłość trzeba codziennie. Ale skoro jesteś samotny w małżeństwie, to może to Twoja wina? Zaskocz dzisiaj żonę czymś miłym- ona z pewnością się ucieszy. A my tutaj już tak nie do końca samotni, ponieważ przynajmniej wygadać się możemy.

Gość Jan Trzeci
Penelopee...już zdążyłem odpisać na nią. Też masz pocztę.

Gość Jan Trzeci
Penelopee >>> następna poczta czeka.

Hejka do wszystkich zainteresowanych! Jak Wam dzionek minął? I jak mija wieczór? Jeśli ktoś się nie odezwie to myślę, że pomyślnie i właśnie z drugą połową spędza - albo coś w tym stylu. hehehe Dzięki! Wam wszystkim za nocne rozmowy! Dzięki temu mój dzień był dzisiaj o wiele lepszy. Buziaki dla wszystkich!

Gość mówię,,,,,
to jak kryska walentynki mijają??

mówię,,,, - Tobie również wszystkiego najlepszego. Widzę, że dla Ciebie to jeszcze ważniejsze niż dla nas wszystkich.

Gość mówię,,,,,
dzięki kryska:)

Penelopee --siemanko no cóż nie wszyscy mogą być szczęśliwi,zawsze jakieś rafy na swojej drodze życia napotykamy:(