Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, koniobujca napisał: nie pierrdol, pisali tu ze matak cie przylapala w lozku z ohjczymem jak wczesniej z kolchozu wrocila To był ojciec podobno . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: To głupia jest bo miała(by) tu fanów ale sympatia do odpadów skutecznie odstrasza innych;) Jakich fanów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Jesteście tak obleśni ze zaraz stanę sie aseksem tak obleśne rzeczy wypisujecie masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: To voucher na koszenie w srodku zimy i śliwki renklody pozyskane z Jukonu i przewiezione okrętem do Rzeszów swirmokowi po prostu jukon sie z jakucja pojeebal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: To głupia jest bo miała(by) tu fanów ale sympatia do odpadów skutecznie odstrasza innych;) Nie odstarszam tych co nie chce odstraszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: Już ten wychodzę na chwile jest 100x lepszy niz te odpady Świrmo i ogor wiec po co ona sie tak poniża jak ktos normalny ja lubi Zaczyna sie psychoza tutki paryskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 778 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Podawałaś na ero w nicku rocznik 78 więc nie trudno policzyć i ponosi cie jeżeli ty w tym wieku możesz wybierać. Chyba że wśród podstarzałych dziadów. Ty podawałeś Kanade jako punkt zamieszkania. A kiedyś zalogowałeś się na forum u Ogóra i co wyszło? Polska i polska flaga. Odbij i zajmij się Jeżem, bo usycha, a ty się podniecasz z wiadrem na głowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Podawałaś na ero w nicku rocznik 78 więc nie trudno policzyć i ponosi cie jeżeli ty w tym wieku możesz wybierać. Chyba że wśród podstarzałych dziadów. Nie przesadzaj każdy ma szansę. Kobieta jak chce znajdzie przykład Libeda chyba tego nie jestem. Pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie odstarszam tych co nie chce odstraszać. czyli lubisz patologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: To był ojciec podobno . chore guuwno, ale czego sie spodziewac po salowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie przesadzaj każdy ma szansę. Kobieta jak chce znajdzie przykład Libeda chyba tego nie jestem. Pewny przetlumacz na polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 778 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, koniobujca napisał: nie pierrdol, pisali tu ze matak cie przylapala w lozku z ohjczymem jak wczesniej z kolchozu wrocila Nie sepleń malutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jakich fanów? No pare osób pisało ze jest miła/zabawna chyba nawet ty czy libed. Ja tez tak chwile uważałam. Ten wychodzę na chwile wydaje sie normalsem i ją zagaduje. chociaz kazdy może zaskoczyć na tym forum negatywnie ale dna od ktorego spodu puka Świrmo to mega ciężko sięgnąć Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie przesadzaj każdy ma szansę. Kobieta jak chce znajdzie przykład Libeda chyba tego nie jestem. Pewny Oczywiście że na miłość nigdy nie jest za późno jeśli w grobie jeszcze sie nie leży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nie przesadzaj każdy ma szansę. Kobieta jak chce znajdzie przykład Libeda chyba tego nie jestem. Pewny No tak ale knur ma rentę po szkole specjalnej, a tutka paryska zero perspektyw na normalnego gościa , więc marginalny przypadek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 778 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, koniobujca napisał: chore guuwno, ale czego sie spodziewac po salowej Zgloszone. Moja matka jest 20 lat na emeryturze. Więc jaka jej praca? Odbij i idź na prostytutki skrzacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: jeśli w grobie jeszcze sie nie leży. wtedy tez nie jest za pozno, a niektorzy nawet wtedy najbardziej lubia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: czyli lubisz patologie To zależy kogo zaliczasz do patologi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, koniobujca napisał: chore guuwno, ale czego sie spodziewac po salowej Ale po ojcu był ojczym i o tą kolejność chodzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgloszone. Moja matka jest 20 lat na emeryturze. Więc jaka jej praca? Odbij i idź na prostytutki skrzacie mnie wtedy na forum nie bylo wiec nei wiem jak to bylo ale sa tu glosy ze uwiodlas gacha matce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Szpinak napisał: No pare osób pisało ze jest miła/zabawna chyba nawet ty czy libed. Ja tez tak chwile uważałam. Ten wychodzę na chwile wydaje sie normalsem chociaz kazdy może zaskoczyć na tym forum negatywnie ale dna od ktorego spodu puka Świrmo to mega ciężko sięgnąć No tak było, ale raczej nikt by z nią aktywnie nie pisał na dłuższą metę. A tak sięgnie do ogóra czy widmoka i zawsze odpiszą. Byle tylko trochę uważać i ich nie odpalić, żeby nie zbluzgali za chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Oczywiście że na miłość nigdy nie jest za późno jeśli w grobie jeszcze sie nie leży. Niewiesz kiedy serduszko puka w rytmie czacza. Muzyczny jest w innym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To zależy kogo zaliczasz do patologi. wiekszosc ludzi z kafeterii ale widmok to patologia nawet wsrod patologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1422 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: No pare osób pisało ze jest miła/zabawna chyba nawet ty czy libed. Ja tez tak chwile uważałam. Ten wychodzę na chwile wydaje sie normalsem chociaz kazdy może zaskoczyć na tym forum negatywnie ale dna od ktorego spodu puka Świrmo to mega ciężko sięgnąć WychodzeNaChwile jest spoko i go nie odstraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 53 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No tak było, ale raczej nikt by z nią aktywnie nie pisał na dłuższą metę. A tak sięgnie do ogóra czy widmoka i zawsze odpiszą. Byle tylko trochę uważać i ich nie odpalić, żeby nie zbluzgali za chwilę. no łaska świrów na pstrym koniu nie wiadomo czy za chwile nie opluje albo nie kopnie musi uwazac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 778 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, koniobujca napisał: mnie wtedy na forum nie bylo wiec nei wiem jak to bylo ale sa tu glosy ze uwiodlas gacha matce. Odwal się ode mnie i nie cytuj mnie, bo się brzydzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No tak było, ale raczej nikt by z nią aktywnie nie pisał na dłuższą metę. A tak sięgnie do ogóra czy widmoka i zawsze odpiszą. Byle tylko trochę uważać i ich nie odpalić, żeby nie zbluzgali za chwilę. Ten wychodzę na chwile wydaje sie zainteresowany konkurami ona wtedy kreci podobno subtelna bekę ze swirma jak on sie pojawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 778 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: To zależy kogo zaliczasz do patologi. Krzysia pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: WychodzeNaChwile jest spoko i go nie odstraszam. To właśnie pisze. Masz kolegę który nie uchodzi tu za odklejonego uloma wiec nie rozumiem czemu poniżasz sie lizaniem tyłków największych idjotow typu widnok i ogor, z ktorych wszyscy maja bekę. Edytowano 1 godzinę temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Szpinak napisał: Jesteście tak obleśni ze zaraz stanę sie aseksem tak obleśne rzeczy wypisujecie masakra Twojego narzeczonego nic nie przebije gdy bełkocze jakby z kozami baraszkował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach