Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gordok

Kocham kolezanke ktora jest w ciazy

Polecane posty

Gość gordok

Kocham kolezanke ktora jest w ciazy, odwzajemnila mi milosc lecz wychodzi za ojca dziecka, myslicie ze ona bedzie szczesliwa znim jak teraz nie potrafi powiedziec ze go kocha, ale przynajmniej jest szczesliwa z dziecka, myslicie ze ich zwiazek przetrwa ?

Gość gordok
?

Gość 745yuhtrt
a ile maja lat ona i on?? kochasz ja a ona ciebie chociaz byliscie razem??

Gość gordok
nie bylismy ale sie czujemy to soamo do siebie od jakis 3 lat ona 20 on 23

Gość 745yuhtrt
hmm a ty ile masz???? chcialbys wychowywac obce dziecko?? moze na poczatku tak byloby fajnie ale potem to minie , znajdz sobie jakas inna napewno sie zakochasz , napewno z nia ci sie nie uda , a ich zwiazek , moze przetrwac, jesli ojciec dziecka bedzie dla niej dobry . a ty ile masz lat??? nie byles z nia i ja kochasz to nie milosc...

Gość gordok
21 dlaczego sadzisz ze to nie jest milosc?

Gość gordok
to jest jedyna kobieta z ktora na ten momnet moglbym miec dziecko

Gość ide spac
myslicie ze ona bedzie szczesliwa znim jak teraz nie potrafi powiedziec ze go kocha, ale przynajmniej jest szczesliwa z dziecka, myslicie ze ich zwiazek przetrwa ? :O a skad mamy wiedziec? ile masz lat? 13? :D

Gość ide spac
zreszta to nieaml wbrew naturze kochac samice zaplodniona przez innego samca i inwestowac czas i zasoby w obce geny

Gość 745yuhtrt
kolego zeby kogos kochac trzeba z nim byc dlugo dlugo byta milosc sie rozwinela ,byc moze masz chwile slabosci , bo jest w ciazy ,i ci jej szkoda , nie wiem jak to nazwac szkoda ci ze bedzie z nim a nie z toba nie pokochasz dzieciaka , i zapomnij i nie odbieraj dzieciakowi prawdziwego ojca, i skoro jest z nim w ciazy to musi cos czuc moze nie milosc ale napewno cos czuje gdyby kolego czula do cb , to bylaby z toba nie znim tym bardziej ze ty tez cos czujesz nie mozesz se kogos znalezc???malo lasek jest nie rozpierdalaj rodziny,