Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak nym ubierała gdyba kasiora

swietne bekchamowa córeczke ubiera

Polecane posty

Gość faktycznie bardzo ładnie
stonowane kolory, nie jaskrawo i nie krzykliwie. Tylko wiesz, tak na prawdę to ceny tych ubranek nie są na kieszeń normalnego obywatela. W żadnym normalnym sklepie nie kupisz niemowlęcych rajstopek w kolorze czarnym. Zawsze albo są kolorowe albo chociaż mają hello kitty w serduszku. HM wprowadza takie stonowane kolory, ale czarnych rajstopek też nie widziałam natomiast kupiłam ostatnio śliczny czarny sweterek w przystępnej cenie (20 zł) właśnie w HM

Też mi sie podoba:-) Lubię tak ubrane dziewczynki a nie tylko róż wylewający się z każdej strony. Moja przyjaciółka tak córcię ubiera, ale głownie kupuje w H&M i Zarze:-)

A mi niespecjalnie. Szaro, buro i ponuro. Nie jestem zwolenniczką wściekłego różu, ale nie lubię przesady w żadną stronę. Uważam, że dziecko ma być dzieckiem.

mi też tak nie do końca... takie kolory zakładam córką na jesień ,zimę i to też nie zawsze właśnie szukam kurteczek dla moich córeczek na wiosnę i szukam czegoś kolorowego, wiosennego, wesołego :) nie mam hopla na punkcie różu w żadną stronę, nie przeszkadzają mi różowe ubrania pod warunkiem , że są odpowiednio dobrane z pozostałymi ubraniami

Gość altvamira22222
zrobiłam podobną czapkę na drutach mojej córci :) wygląda identyko 2 godz niecałe i jest czapa :) mowa o tej białej, wełna gedifra

a ja lubię córeczkę raz ubrać tak podobnie jak ta mała- szarości i stonowane kolory- i takie rzeczy kupuje w H&M i ZARA . a niekiedy ubieram na dziewczęco-róż od góry do dołu - i tez jest słodko i kolorowo.

Mnie takie szaro-bure ubranka nie podobaja.Dużo ładniej wyglądałaby ta dziewczynka w ładnych, kolorowych ubrankach.

Gość widać że tatuś
kocha córunię, piękne :) Mój też mnie tak kochał.

czarne rajstopy kupiłam z firmy early days w trójpaku z czerwonymi i białymi :) na allegro można znaleźć takie gładkie bez wzorków. ja akurat szukałam dla syna.

Mnie sie też takie szare rzeczy dla małej dziewczynki nie podobają, szczególnie, gdy jest taka brzydka.

Gość widać że tatuś
kto jest brzydki ? Córka Bekhamów ? Chyba cie popierrdoliło zazdrośnico :D

Gość mama dwojeczki
Mnie tez bardzo sie podoba i staram sie moja malutka tez ubierac w beze, brazy, szarosci, czasem z dodatkiem kolorku i naprawde wyglada super :) Kupuje glownie w H&M :)

No, brzydka jest. Może ty jesteś z tych, którym się podobają grube pyzy z malutkimi oczkami, ale mnie się nie podoba i już. :p Z resztą Beckham też mi się nie podoba, choć jest lansowany na super przystojniaka. A ty zawsze tak agresywnie reagujesz, gdy ktos ma inny gust? :D

Gość tak nym ubierała gdyba kasiora
mi sie bardzo podoba takie odcienie ew dałabym spineczke czy opaske w brudnym rózu do tych szarosci ogólnie pieknie -krata i swietny fason

Gość mama dwojeczki
Co ty! Sliczna dziewczynka! I jaka ma czuprynke bujna :D Ja lubie stonowane kolory (a nawet roze takie moga byc :) ), nie cierpie pstrokacizny i lubie, kiedy moje dzieci maja wszystko pod kolor, lacznie z bielizna. Takie moje male zboczenie, ale dlatego zawsze wygladaja fajnie ;)

Gość dla mnie dziewczynka
bardzo ładna i wcale nie ma małych oczu. Ma duże brązowe oczka. Też mam taką słodką pyzunie tylko moja ma ogromne niebieściutkie oczęta, ale włosy ciemne i długie i kręcone. Wygląda jak lalka.

Gość Mam dwoje dzieci, typ urody
podobny (brązowe bujne włoski i ciemne oczka - węgielki) i przyznam, ze dzieci o takim typie urody sper wyglądają w zdecydowanych kolorach. Nie mam na myśli różu, ale kolory takie jak czerwień, turkus, granat wcale nie przytłaczają takiego typu urody i wyglądają na dziecku wg mnie o wiele lepiej. Chociaż jakiś akcent ożywiający przydałby się.

Gość bez przesadyyw
moze i beckhamowa ubiera corke w drogie rzeczy, ale podobne ciuszki w podobnej kolorystyce i fasonie mozna naprawde juz kupic za smieszne pieniadze, moze nie do konca w polsce, ale wspomniana linia early days dostepna na allegro ma juz i czarne, i szare itp.. naprawde mozna fajnie ubrac dziewczynke i tanio i nie w pstrokacizne, trzeba tylko sie rozejrzec.

Gość przejżalam wlasnie allegro
i nie znalazłam czarnych rajstop dla niemowlaka. Owszem są, ale dla 5 latki a nie dla 10 miesięcznego dziecka.

Gość niezle ale ja lepiej
:P

Gość fbokkesopfb
to racaja swietnie ja ubieraja ale kogo na to stac? :) mnie dobija ten cholerny roz dla dziewczynek. mam roczna corke i dobija mnie juz ten roz. fakt w h&m dostane ciuszki w innych kolorach ale nie zawsze maja przystepna cene. victoria ma bzika na punkcie mody wiec wiadomo ze corke tez bedzie ubierala odpowiednio ;) podoba mi sie

Gość fbokkesopfb
sory za powtorzenie sie w zdaniach ;)

Gość dzieki za te rajstopki ale
50 zł za 2 pary rajstop to nie na moją kieszeń ;)

Gość nie ma rastopek
czarnych dla malych dzieci, bo to Polsa, u nas jednak panuja jeszcze pewne stereotypy i dominuje pewna moda dziecieca, na czarne jest niskie zapotrzebowanie wiec tego nie sprowadzaja, nie produkuja i nie sprzedaja. na zachodzi to juz inna bajka. bylam akurat w Paryzu pare tygodni temu i nie spotkalam dziecka ubranego na kolorowo (doroslego tez nie), wszystko w stonowanych szaroburych kolorach - przynajmniej tych wierzchnich. w Polsce jeszcze popularne sa spioszki z kaczuszka czy zolte dresiki w czerwone kwiatki, takie rzeczy sa najtansze i takie ludzie najczesiej kupuja, wiec ich robia najwiecej. Wojcik stara sie odbiegac od tej typowo polkiej mody dzieciecej i bardziej dorownywac zachodowi, troche im to wychodzi, przynajmniej kolorystycznie, bo fasonami i oni pozostaja w tyle. a z innych polskich firm nie znam, natknelam sie ostatnio na strone Wojcika i stad moje spostrzezenia.

Gość nie ma rastopek
no wlasnie to co napisala kolezanka wyzej - 50 zl za dwie pary rajstop to nie na jej kieszen. ja zarabiam na zachodzie i dla mnie wydac 50 zl za dwie pary rajstop dla dziecka to okazja jakich malo, ale w Polsce sa inne realia.

Gość ja też chcę ja też
jasne niemowlęta uwielbiają mieć guziki na pleckach szczególnie podczas snu. Nigdy przenigdy bym nie ubrała mojej 7-mio miesięcznej córki w coś co ma na plecach guziki bo by się rozdarła na całe gardło. A sukienki to w ogóle odpadają dopóki mała nie chodzi bo się wałkują na brzuchu i dziecko gniecie, wiecie przecież że kilkumiesięczne dzieci się turlają wzdłuż i wszerz, chyba, że nie wiem ta mała Harper ma klasę i nie raczkuje ani się nie turla..... NIE DAJCIE SIĘ ZWARIOWAĆ DZIECKO MA BYĆ DZIECKIEM!

Gość Aldona234
Pewnie! Gdyby bekchamowa wymieniła garderobę z moja córką(nie zważając na to że jej mała jest o połowę krótsza od mojej a wiek ten sam) to byście pisały że moja to wieśniak, a jej ładnie ubrana Dobrze być znanym poprostu.

Gość co ty tam breedzisz
o WÓJCIKU ..ze niby odbiega i ble ble przeciez to wiocha wies tanczy i spiewa z takim jarmarkiem jak w wojciku to sie dawno nie spotkałam