Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madfgh

Jak wam sie podoba nowa piosenka madonny?

Polecane posty

Gość madfgh

Dla mnie tragedia mogla by to spiewac jakas katy perry ale nie krolowa popu. Zreszta Madonna nie zasluguje na ten tytuł jak najwyzej to krolowa marketingu i reklamy. Whitney miała lepszy głos i to ona powinna byc krolowa muzyki,mimo tego ze mniej sprzedala płyt i zdobyla nagrod.

Jest zajebista! Jak ją posłuchacie kilka razy i puścicie na imprezce to zobaczycie ze jest super. Ja wlasnie przed chwilą kupiłam bilet na koncert i jestem super hiper szczęśliwa. 1 sierpnia znowu zobaczę Królową!!!!!

Gość dajta linka
:)

Gość powiem ci że..
lopa

Ej, nie znacie się :p Mi na początku też się nie podobała, ale teraz juz sie osłuchałam i uważam, ze jest super. Teledysk nawiązuje do Super Bowl. Mad wystapiła w tym roku w przerwie meczu. Wzięła Micky Minaj i MIA i to nie za bardzo mi sie podoba, ale piosenka jest ok a Madonna wyglada po prostu rewelacyjnie.

up! up! i jak dzisiaj? komu się podoba? kto już słyszał?

Okropna :o myslałam że zmienię zdanie po kilkukrotnym przesłuchaniu, ale niestety nadal nic fajnego w niej nie widzę :o

Mi się bardzo podoba. Nie mogę się doczekać całej płyty. Do wtorku oszeleję !!!! :D

Gość fkj54654
Madonna już się skończyła.

On się nie skończyła. Wyobrażasz sobie Gagę za 20-30 lat? Nikt o niej nie będzie pamiętał. A o Mad będą mówić zawsze i zawsze jako Królowej.

Gość ewrwerwer
nie słyszałam, i nie posłucham zanim nie naprawię dzwięku w kompie... ale bardzo mi się podobał jej teledysk Die another day

Wszystkim szczęki opadły co? :p :p Dalej ktoś słucha Zgagi?

ale gowna ta dzisiejsza mlodz slucha i jeszcze to muzyka nazywa... hahahahaha uboga zabiedzona zmanipulowana mlodziez

Bardzo mało znam fanów, którzy są "młodzi", ale dzięki :) Mad albo się kocha albo nienawidzi. Tylko nikt nigdy nie potrafi powiedzieć za co jej tak nie cierpi.

Gość oui un peux
nie przepadam za Madonną późniejszą, niż ta z lat 80-tych, ale ta piosenka mi się wyjątkowo podoba. mam nawet wrażenie, że klimatem lekko nawiązuje do tamtych czasów... zdecydowanie na plus. a teledysk... cóż, jak teledysk, nic specjalnego. choć Madonna wygląda w nim naprawdę ładnie :)

Oui mówisz o Give me .... czy o Girl Gone Wild? Ja nie mogę się nasłuchać GGW. Na nowej płycie są dwie piosenki, które omijam. Niestety Give me all your lovin, które zupełnie odbiega od rytmów całej plyty i some girls. Reszta to mistrzostwo, np: http://www.youtube.com/watch?v=oaKWpx9GIII