Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flus2299

Napisze mu tak! A co tam!

Polecane posty

Gość flus2299

Juz drugi raz z rzedu walentynek nie spedzamy razem, a to tylko dlatego, ze on znowu przyjechac nie moze (mieszka daleko, nie pracuje). Jestem troche rozczarowana, bo nawet smsa nie dostalam, nie wspomne juz o kwiatach, ktore moglby chociaz zamowic. Nie! Bo po co! A ja jestem taka wrazliwa, uczuciowa i romantyczna i on o tym wie, ale jakby go to nie dotyczylo. Ostatni nie najlepiej miedzy nami. MAm ochote go troche ruszyc, bo ponoc zazdrosny o mnie jest i zrobic pewien numer. Napisze mu, ze dziekuje za kwiaty, ze sie nie spodziewalam itd... Oczywiscie zadnych nei dostane ale niech sie wkurzy ze mam jakiegos adoratora :D

Gość flus2299
Dzieki, myslisz ze cos to da? ;) Wiem, ze to nie fair, ale co mi tam

Gość _Genialny Pomysł
co tam nie fair... pfff... niech się martwi a jak się nie będzie martwił, to znak że czas poszukać innego :)

ale napisz to wieczorem jak juz bedziesz miala pewnosc ze nic nie przygotowal

Gość gwoli wyjasnienia...
jesli facet ma choc za grosz inteligencji, to od razu sie zorientuje, ze "pijesz" do niego... i ze to fake

Gość scsd
ja bym tak zrobila:):) dobry pomysl...! nie trawie facetow do ktorych mowi sie jak do sciany...

@gwoli wyjasnienia... - ale jak jest zazdrosny to na 1. miejscu pomysli o jakims rywalu ;P

Gość no i dobrze mu tak
dobry pomysl niech sobie troche poglowkuje

Gość szczęsliwie zaKOCHANA
żałosna jestes a pomysł dziecinny ale rób jak uważasz,ale w/g mnie psińco to pomoze-pewnie Twój luby ma juz inny obiekt westchnien i nie wie jak sie Ciebie pozbyc D

Gość scsd
gwoli wyjasnienia, to skoro ma tyle inteligencji by sie domyslic ze pije do niego to chyba powinien miec jej wystraczajaco byz zrozumiec potzreby swojje kobiety nie uwazasz? dawaj autorko zawstydzisz go, moze w koncu zrozumie jak pownien sie zacjowywac

scsd ja bym tak zrobila dobry pomysl...! nie trawie facetow do ktorych mowi sie jak do sciany... a nie pomyslałas,ze faceci nie lubią jak imsie panny narzucają??? jak by mu zalezało to by na rzęsach stanął,wysłał kwiaty,czy sms-a

Gość flus2299
bkukulak --- dodam, dobry pomysl:) Ja mu nie raz tlumaczylam co by mi sprawilo radosc, ale jak tu napisano - jak do sciany. I nie sadze ze sie domysli, ze to jakis zart.

Gość flus2299
Kiedys mu zalezalo, ale chyba uznal ze po 4 latach nie musi tego pokazywac :( Moze pomysl dziecinny, ale wlasnie chce go zawstydzic, ze jego nie bylo stac na podobny gest.

Gość _Genialny Pomysł
zrób tak jak postanowiłaś:)

Gość flus2299
Zrobie na pewno, a potem wam napisze czy byla jakas reakcja z jego strony:)

powodzenia,ale nie licz,ze taką metodą odniesiesz spektakularny efekt zastanów sie dobrze 3 x zanim napiszesz cos,czego mozesz potem żałowac moze twój facet czeka na okazje,jak by cie tu "pogrzebac"?

Gość scsd
kochana-uwazasz ze wyslanie glupiego smsa to cos wielkiego i oczekiwanie glupich zyczen to jest narzucanie sie? moze sproboj soboe zdefinowac pojecie narzucania sie zanim cos napiszesz bo jak widac kompletnie nie jarzysz....

Gość flus2299
Nie pogrzebie sie. On caly czas powtarza ze kocha, zalezy i nie wyobraza sobie zycia beze mnie, ale kurcze moglby chociaz od czasu do czasu to pokazac!

Gość mieszaniec55
świetny pomysł! udawaj, jaka jesteś szczęśliwa z tego powodu ;)

Gość napisz to dobry
pomysł sprawdzisz go troche ale moze tez byc tak ze przybije sie do tych kwiatów wtedy bedziesz miała jasnosc co to za jeden

kretynki i jak facet potem ma was szanować??? milego popoludnia i upojnego wieczoru:P

pogrzebac? nawet jesli dostalaby te kwiaty naprawde, to czy to jej wina?

Gość scsd
szczescliwie zakochana-no wlasnie widac ze zakochana. pocvzekqaj sobie dobrych pare latek, pomieszkajcie arzem to pogadamy o milosci i o zachowaniu partnerow:):)poki co ciesz sie swoim upojeniem bo nie bedzie ono wieczne:)

scsd to cie zaskocze jestem najszczęsliwszą zoną od 10 lat :) i z racji doswiadczenia wiem,co pisze:)

Gość scsd
to jakos malo doswiadczylas widze, a ten maz to chyba na okladce ckm-u. a jesli naprawde masz meza 10 lat to dziwi mnie towje prostolinijne myslenie. chyba zylas pod kloszem zwanym: "nie zman zycia"

Gość flus2299
Wlasnie napisal mi smsa, ze jestem wyjatkowa dla niego osoba, ale nie uznaje dnia walentynek, bo dla niego to dzien jak co dzien i ze kocha mnie kazdego dnia :( Nie odpowiedzialam. Teraz tym bardziej taki numer mu zrobie z tymi kwiatami i jeszcze dodam ze specjalnie pewnie napisal mi w smsie ze nie uznaje tego dnia.