Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce sprzedac....

chce sprzedac....

Polecane posty

Gość chce sprzedac....

dziewictwo. mam bardzo ladna twarz i troche gorsze cialo. ile za to moge wziac??

Gość chce sprzedac....
no za tysiaka absolutnie. mam to jeden razy i musze wyciagnac jak najwiecej. waze moze z 5 kg za duzo. moglabym najpierw schudnac ale ja chce juz. ma to jakies znaczenie w cenie?

Gość papuga3
góra sto złoty nie jesyeś przecież żadną ksieżniczką dostaniesz tyle co zwykła dziwka

Gość chce sprzedac....
100 zl :O:O za 100 zl to dupy nie rusze :O podobno fanatycy tego daja nawet 20-30 tys :O pytam - czy wyglad ciala ma duze znaczenie w cenie czy liczy sie to ze jestem dziewica? nie jestem otyla

to co ? tysiąc to mało??? nie przesadzasz aby - przecież w seksie nic nie potrafisz :classic_cool: 🖐️

Gość chce sprzedac....
nie przesadzam, bo wiem ile inni żądają. tylko pytam czy cialo ma znaczenie

Gość chce sprzedac....
jestem szczuplejsza niz Yourvalentineeeee

hahahhahah :D skoro wiesz ile inni żądają to zażądaj tyle samo i nie truj doopy nikomu :D 🖐️

Gość chce sprzedac....
no ok, w takim razie cialo nie ma znaczenia? potrzebuje min 12 tys

Gość papuga3
chyba za dużo bajek się naoglądałaś skoro uważasz że sto złoty to za mało . Tysiąc w życiu nie bądz naiwna dziewczyno

:D :D :D a na co potrzebujesz 12tys? jeśli mogę spytać? :classic_cool: niech zgadnę - koleżanka ma fajną Tigrę? ;)

Gość chce sprzedac....
nie, tyle żądają. jest dosc ludzi w polsce ktorzy dysponuja takimi pieniedzmi. walne pare drinkow wczesniej i bede umiala w seksie wiecej niz mi sie zdaje. 12 tys to i tak nie duzo za takie cos chyba

Gość chce sprzedac....
dyrektorke nie na to, na cos innego, nie powiem na co, ale to jest absoolutne minimum co potrzebuje

Gość papuga3
jak na co napewno na bzdury na jakieś ubrania imprezy i inne głupoty

Gość pudello de provocca
yourwalentineeee ale ty jestes fajna! (jeśli to twoje zdjęcie ofkoz), przesympatyczna buzia :) naprawdę rzadko kogoś chwalę na kafe, jesteś dowodem na to, że zgrabne ciałoto nie wszystko

ja CI mogę powiedzieć co powinnaś zrobić ale nie powiem :classic_cool: ps. uczę się od Ciebie 🖐️

Gość papuga3
tak jasne oboje macie dobrze nasranie we łbach spadam z tad szkoda mojego cennego czasu na wasze pierdoły

Gość chce sprzedac....
dyrektorke powiedz plisss.... czyli zgrabne cialo to nie wszystko? a moze znalezc sponsorke, nieruchana jestem, to lepiej nawet, dziewictwo zatrzymam a baby tak na wyglad ciala nie patrza...

pewnie że 12tys. to nie dużo :) chyba ;D więc chyba powinnaś strzelić z grubej rury - walnij 312 tys. ;) wtedy kupisz sobie TO COŚ - co nie możesz powiedzieć :classic_cool: i jeszcze CI na domek jednorodzinny zostanie. zapewniam CIę że w Polsce jest mnóstwo ludzi którzy taką kasą dysponują :) 🖐️ poza tym przy takiej sumie nie będzą Ci potrzebne drinki :P ps. uważaj na skarbówkę potem żebyś 75% nie musiałą oddać :classic_cool: 🖐️

Gość chce sprzedac....
dyrektorke, jaja sobie ze mnie robisz a ja pytam powaznie :) i pytam czy powinnam obnizyc wymagania ze wzgl na cialo

Gość chce sprzedac....
tak, jasne :( no to cialo jest jakie jest ale to chyba nie tak bardzo wazne? chyba ze powaznie znajde sponsorke

chce sprzedac.... dyrektorke powiedz plisss.... czyli zgrabne cialo to nie wszystko? a moze znalezc sponsorke, nieruchana jestem, to lepiej nawet, dziewictwo zatrzymam a baby tak na wyglad ciala nie patrza... ojjj dzieckp - zapewniam Cię że patrzą :D i to jak ((((:classic_cool:))))

Gość chce sprzedac....
ale ja nie jestem otyla ok, mam wieksze uda, brzuch, piersi, ale to sie niektorym podoba przeciez a zwlaszcza jak na razie chodzi mi tylko o raz i do tego o dziewictwo

Gość chce sprzedac....
to lepiej najpierw popracowac nad cialem?

Gość chce sprzedac....
czy to nie ma duzego znaczenia?? no odpowiedzcie. moglabym zostac w gorseciku na brzuchu?