Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confused30

chyba od dziś będę sama...

Polecane posty

Gość confused30

...i chyba poważnie zacznę nienawidzic to święto...

Gość slicznie dzis wygladasz
cholera ja tez:D jutro zmienisz zdanie:D

Gość confused30
Jestem w takim punkcie, że chyba już nie zmienię... sama nie wiem :(

Gość placzacawierzba
Ja tam od zawsze jestem sama, można się przyzwyczaić:)

Gość confused30
Wiem, bo byłam już nieraz sama.. . tylko dlaczego znowu spotkałam idiotę na swojej drodze?? Przez ponad rok wszystko było super i wydawał się W KOŃCU pierwszym normalnym facetem, z którym się związałam. Niecały miesiąc temu zaczęło mu odbijac :/

...i chyba poważnie zacznę nienawidzic to święto..." podaj adres to ci wyślę na pocieszenie jakąś kartkę :P

Gość februaryyyyyyy
A co się stało?? :(

Gość confused30
Nie chcę żadnych kartek :P dzięki A co się stało... no cóż, albo się zmienił, albo zaczęło wychodzic prawdziwe "JA" tego pana :/

Gość februaryyyyyyy
rozumiem doskonale:(mnie wczoraj po 3 latach spotkało to samo:/ w tej chwili będę obserwować jego zachowanie

Gość confused30
Ja też obecnie tak postanowiłam... Najgorsze, że ja go naprawdę kocham, jesteśmy szczęśliwi, tylko on nagle wciąż się dąsa, robi awantury a tak naprawdę chodzi tu chyba o jakąś głupią zazdrośc, o jego zaniżone poczucie własnej wartości i niepewnośc. Wcześniej taki nie był, przynajmniej tak się nie zachowywał. Ja mam dośc, z tego względu że ciągle w życiu trafiam na facetów, którzy koniec końcem okazują się byc słabsi psychicznie ode mnie i tak to kończę niańcząc ich :( tym razem wydawało się że jest inaczej, ale jednak nie... :(

W takim trafianiu rzeczywiście coś jest. Czasem wygląda to jak jakaś "karma". Niestety jakby nie patrzeć to są nasze wybory i decyzje. Trzeba więc zacząć szukać przyczyn w sobie. Confused, co do Twojego byłego poczytaj sobie o problemach z DDA/DDD na stronie www.pilumnus.dl.pl

Gość Mikalinka!!!
Kurcze jak tak Was dziewczyny słucham...to dochodzę do wniosku, że szczęściara ze mnie jak cholera:)Mój mąż nie strzela fochów, nie robi awantur, że wychodzę z koleżankami - ba zawozi mnie na babskie libacje a później spokojnie wszystkie nas rozwozi do domów:) W maszym małżeństwie nie ma pytania czy mogę iśc tam, albo tam - oznajmiamy dobie - "Kochanie w piatek umówiłam.em się kumplem/ką na piwo" - jedno co wazne weekendy mamy dla siebie i wtedy wychodzimy razem:))) Męzu nie jest zazdrosny, nie pije, dobrze gotuje, nie pali - nawet nie przeklina:)nie lubi piłki nożnej i nie podporządkowuje sportowei w tv całego świat:) ehhh...

Gość Confused30
Hehe... no właśnie mój też nie pije, nie pali, nie przeklina, nie lubi piłki nożnej i nie podporządkowuje sportowi w tv całego świata. Mój jest inteligentny, ma wszechstronne zainteresowania i umiejętności i ogólnie jest ok, ale od jakiegoś czasu zaczął byc "marudny". Właśnie gdy wychodzę bez niego, nigdy nie robi z tego problemu i też zdarza się, że oferuje podwózkę, ale ostatnio stwierdził, że byłam zbyt długo i takie tam, że on tu czekał a ja tam ze znajomymi, że on napewno by wrócil wcześniej dla mnie... heh.... Moim zdaniem czuje się niepewnie, bał się że w tym towarzystwie kogoś poznam itd. Zupełnie bezpodstawnie, ale co mam zrobic? Zawsze wydawał się silny, a teraz mnie to trochę zaskoczyło :/ Przeprosił dziś za swoje zachowanie.