Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgeagrf

sumamed forte dla malucha

Polecane posty

Gość fgeagrf

macie jakies doswiadczenie z tym lekiem? Moja mala bierze 3 dzien, lek jest na 5 dni, a jakos nie widze poprawy, bardzo kaszle, nawet bardziej, dostaje syropy, ale i tak bardzo bardzo kaszle jakies opinie?

Gość amelkowa mamaaa
ja wczoraj bylam u lekarza i przepisal mi ten lek dla malej. moja mala kaszle od listopada (po zapaleniu krtani). kaszle jak sie przebudzi a pozniej w ciagu dnia juz nie. lekarz kazal nam zrobic malej rtg i tam wyszly zmiany zapalne w okolicach oskrzeli. sumamed z tego co sie orientuje jest lekiem przeciwzapalnym. a co jest twojej malej? jakies zapalenie?

Gość fgeagrf
lekarka powiedziala o krtani, tchawicy ze zapalenie ale wczesniej 3 razy miala zapalenie oskrzeli z mega kaszlem i wszyscy maja dosc tego kaszlu....

Gość amelkowa mamaaa
no to sumamed jest przeciwzapalny wiec powinien pomoc. jak moja corka miala ostatnio zapalenie krtanie to przepisal jej lekarz pulmicort - szybciutko jej przeszedl ten "szczekajacy" kaszel. naprawde rewelacyjny lek, szybciutko zadzialal - tylko on jest do inhalacji

Gość fgeagrf
pulmicort mam, stosuje ale jakos na razie nie pomaga, dzieki za odpowiedz

Sumamed był pierwszym antybiotykiem mojej córki. Miała zapalenie oskrzeli. Po 5 dniach była poprawa.