Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsternacja :)

ktora toaleta drogie panie ?

Polecane posty

idzie tatus z cora (3,5 rooczku) na zakupy, dzieciakowi chce sie siku do ktorej toalety w galeri wejsc damska czy meska.?

Gość jjjhjghbn
meska

Gość męska oczywiscie
A ty z synkiem byś weszła do męskiej? Ja z synem chodzę do damskiej. Zresztą jakie to ma znaczenie? W tych toaletach i tak są kabiny. Co może facet w męskiej zobaczyć? Panią co ręce myje? Niech idzie do której chce.

racja w w damskich siadacie na klopa i moze byc jakies chorobstwo na desce, unas deski weiczeni do gory. dziecko i tak trzymam w powietrzu ale .... roznie moze byc.

Gość deski do góry ale
jak lejecie to się to rozbryzguje po ścianach i wszędzie naokoło. Bo strumień moczu się odbija od lustra wody w WC. Nie wiem co lepsze. Ogólnie w tych kiblach jest syf i czasem lepiej wysikać dziecko pod przysłowiowym krzaczkiem oczywiście w lecie niż korzystać z takich miejsc.

Gość łona
ostatnio zalatwialam sie w sklepie i na desce lezal taki dlugi loniak ze myslalam ze sie zrzygam. chyba polozony specjalnie bo juz sama nie wiem.

to jak byscie zareagowały widząc faceta w damskiej z mala coreczka ???

Gość wybieglabym z krzykiem
z toalety wrzeszcząc zboczeniec policja na pomoc. Jak bym miała zareagować? Przyszedł gość bo się dziecku siku zachciało co w tym dziwnego? Przecież ja w tym wc nie chodzę z tyłkiem na wierzchu tylko zamykam drzwi do kabinki załatwiam sprawę i wychodzę ubrana jak Bóg przykazał.