Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Olek wa-wa

Problem z pewna dziewczyną...

Polecane posty

Gość Olek wa-wa

Witam mam koleżankę, od niedawna przyjaciółkę, jesteśmy na tych samych studiach 3 rok, znamy się więc już sporo, nasza znajomość była na zasadzie tylko czysto koleżeńskiej. Jakiś czas temu ona robiła imprezę w domu - takie małe kameralne przyjęcie w najbliższym gronie przyjaciół. Znajomi zauważyli że jakoś obojga nas ciągnie ku sobie, trochę się poprzytulaliśmy tak z głupa, ogólnie było ok. Za kilka dni taką paczką poszliśmy na imprezę - tez się poprzytulaliśmy i wyściskaliśmy, z racji tego że to było blisko jej domu postanowiliśmy przenocować u niej. 8 osób na jednym łóżku, ona koło mnie a w zasadzie na mnie spała wtulona jak w pluszowego misia. Po tym wszystkim zaczęliśmy często pisać do siebie a że mamy w jednej sieci to 100 esów dziennie było naliczyć. Kolejnym przystankiem był bal studencki, ona poszła z jakimś fagasem a ja z inna koleżanką,z tego co wiem jakoś nie za bardzo była zadowolona ze swojej osoby towarzyszącej. Dalej pisaliśmy esy, ona w międzyczasie poznała jakiegoś następnego ciula a ten wziął ją na jakąś imprezę. W końcu zaprosiłem ją nawet na koncert zespołu na którym nigdy nie była, wydałem na to kupę kasy, ale niestety po tym wieczorze nasz kontakt się troche urwał, widuje się z nią prawie codziennie z racji tego że studiujemy razem, ale nie piszemy tak esów jak kiedyś, niby gadamy codziennie ale czuję że to nie to samo co kiedyś, nie odnosi się do mnie jak przystało na osobę na której jej zależy. słyszałem że dalej spotyka się z tym nowo poznanym - cholera wie kim... a mnie szlag trafia, wydaje mi się że ona mnie olała dla tamtego, czy mam rację? albo ktoś ma dla mnie jakieś porady lub wskazówki jak mam teraz postąpić, co robić żeby znów zwróciła na mnie uwagę, albo co gorsza zapomnieć i szukać innego kwiatu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować