Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edwean

o co w tym moze chodzić?

Polecane posty

Gość edwean

Siedziałem sobie na bado i zaczepiałem poklei osoby w sumie tak dla żartu i z ciekawości. No i z jedną dziewczyną nawiązałem dłuższa konwersacje przez gg po niecałych 5 dniach pisania zaprosiła mnie do domu!!!! na kawę. Czy któraś z was by tak postąpiła? z jednej strony ciesze się bo mamy podobne wiksy, ale z drugiej mam wątpliwości i obawy. Jutro się widzimy i nawet nie wiemy jak mamy na imię :/. Co o tym sądzicie?

Gość dzejson skot li
sądze że macie po 15 lat, ale sie nie martw to typowe w tym wieku i czasie ;):classic_cool:🖐️

5 dni? Łoł! zazwyczaj po 5 minutach już pod drzwiami stoi taka i chce lache targać!

Gość edwean
Dodam jeszcze,że już pierwszego dnia przysłała mi zdjęcie swojego pępka i kilka włosów.

Gość edwean
właśnie nie po 15 lat znacznie więcej :P. Pierwszy raz widzę się z osoba z sieci, bado założyło mi przy zakładaniu facebooka, dla mnie to jest dziwne dziewczyna zaprasza obcego faceta do domu zamiast spotkać się w neutralnym i bezpiecznym miejscu. Nie wiem czy iść bo rożnie się może zdarzyć niby mamy podobne wiksy ale to może być tylko podpucha i obudzę się bez nerki lub penisa.

Gość co to są wiksy?
jak w temacie :D

Gość Jajacek***
Dyskoteki dla wieśniaków,wiesz,żel,białe kozaczki itp

Gość edwean
wiksy to podobne manie, np mam bzika na punkcie biegania, serio mam poważne wątpliwości czy to nie jakaś podpucha. Jakimś desperatem nie jestem aż tak bardzo mi nie zależy, ale te wspólne wiksy brzmią kusząco, jak przecena o 300% w salonie pegota. Gadałem z kumplem, żeby jak coś był w pobliżu i ze zadzwonię po 30 min jak będzie ok.

Gość edwean
w ogóle to pytanie do kobiet co poznają przez sieć nie do wieśniaków co mają 12 lat. Interesuje mnie czy zdecydowały by się tak szybko zapraszać do domu osobę z którą tylko pisały wcześniej na gg.