Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadowski bicz

czy jest tu jakas osoba która kiedys w szkole nie zdała do nastepnej klasy?

Polecane posty

Gość dziadowski bicz

bo ja powtarzam 1 klase liceum :) :P i nie jestem wcale głupia, tylko po prostu leniwa :P a jak wy?

Gość Janiebawem.
Ja nie, ale w tym roku będe powtarzać. to już pewne.

Gość kukakaracza...:
no to nie masz się czym chwalić:/

Gość Janiebawem.
Z Chemii i Fizykii, z humanistycznych i przyrodniczych mam dobre oceny, nawet zajęlam w tym roku 1 miejsce na kilku konkursach ale ścisłe to dla mnie czarna magia :O

Gość dwa razy...
też lenistwo. wszyscy mi mówią, że zmarnowałam talent i winią mnie, że ''nie pozwoliłam im na doszlifowanie diamentu''...

Gość Janiebawem.
Ale ja myśle że raz to sie każdemu może zdarzyć, ale jak bym nie zdała dwa czy trzy razy to bym juz chyba edukacje rzuciła :O

Gość dwa razy...
czyli co, mam rzucić szkołę według Ciebie? :O

Gość dziadowski bicz
ja sie nie martwie tym wcale, bede miała dłuższa młodośc haha :D nawet w głebi duszy jestem z tego zadowolona bo dzieki temu czesc osób postrzega mnie jako złoo haha :D ale jakbym miała drugi raz tak nie zdac to już by nie było zbyt fajne. :-o

Gość Janiebawem.
dziadowski bicz - tez jak tak mysle o tym to widze plusy :D Bede najstarsza w klasie i bede mogla ich terroryzowac :classic_cool: A tak na serio to po co mam na siłe w tym roku zdać, prześliznąć się ledwo do kolejnej klasy skoro za rok bede miała przez to zaległości? :O Bo wiadomo że na te poprawkowe to tylko sie naucze zeby byle zdać na 2 i zapomne :O a tak od nowa sie wszystkiego naucze.

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
nie ,ale mam na studiach 2 lata do tyłu za to ..

Gość jnbjm,n
ja po gim 3 lata nie zdawalam ale to przez wagary. teraz mam 21 lat i wlasnie skonczylam liceum, zaluje ze nie wczesniej ale juz nic nie poradze

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
ale studiów nie rzuciłam bo wynikalo to z mojego niedbalstwa ,a ja sie nie poddaje tak szybko :)

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
a raczej ,, nigdy sie nie poddaje " takie male sprostowanie ;)

Gość titirititatatam
Wiesz niezdac bo jestes leniwa to mozesz na studiach a nie w liceum :/ ja przez cale liceum sie nie uczylam ale nigdy nie powtarzalam roku, to nie jest tylko lenistwo. Moze nie jestes glupia ale inteligentna tez nie.

ja! dawno temu, tfu.. wróć :D nie powtarzałam,tylko wycofałam papiery...i straciłam rok ale nie odbiło się to jakoś znacznie na moim życiu...prawie w ogóle.

Gość dziadowski bicz
pewnie chodziłas do jakiegoś byle jakiego liceum gdzie kazdego przepuszczają za ładny usmiech :P ja niestety chodze do najlepszego w miescie, duza dysciplina i efekty widac :-o :P

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
też chodziłam do najlepszego w mieście (duzym miescie)i sporo sobie olewalam ,ale troche sie uczylam .. nigdy nie miałam mniej jak 3 ale tez mi sie sporo udawało prawde mówiac

Gość citroien c4
ale ty jesteś głupia dziewczę co z tego że chodzisz do najlepszego ? nie pomyślałaś ze skoro nie zdałaś to może się tam nie nadajesz ? w ogóle dziwi mnie że tak ci do śmiechu.

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
ale jestem zdnai ,ze powtarzanie klasy w liceum to tez nie koniec swiata .. znam faceta co powtarzal kase w podstawówce ! bo sie ktos na niego uwziął i jest teraz dobrym lekarzem ,pacjenci go chwala

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
co więcej Churchill powtarzał 9 klase . a czy jest teraz uważany za jakieś imbecyla?

Gość titirititatatam
Gdybym chodziła do złego to pewnie nie dostałabym się na dzienne na dwa oblegane kierunki.

Gość Lambadaqqq
tak jak ktos napisal, z lenistwa to mozna oblac semestr na studia. W liceum material do nauczenia jest smieszny, wszystko masz podane i przerobione na lekcji, powtorzone w podreczniku i wałkowane jedno i to samo od podstawowki. Zeby nie zdac trzeba byc totalnym debilem albo nie chodzic na lekcje przez co byc nieklasyfikowanym, w sumie na jedno wychodzi. Co ci dziecko po tym liceum? Trzeba było isc do szkoły zawodowej i nauczyc sie konkretnego fachu. Bo studia gdzie trzeba sporo wysiłku, samodzielnosci i dyscypliny zeby zaliczyc cokolwiek z całą pewnoscią nie są dla osob ktore juz w liceum nie ograniaja materialu

Gość dziadowski bicz
skoro sie tam dostałam to widocznie sie nadaje. Cóz, zamiast zakuwać jakies głupoty wole sobie poczytac ksiązke, np. o starozytnej Mezopotamii, ale nie, to pewnie ja jestem głupia, a nie te kujonice które całe dnie spedzają o uczeniu a nie wiedza kto to był Fryderyk Nietsche np. :)

Gość titirititatatam
Tak sobie tłumacz, haha. Jasne, że to nie przekreśla Twojego życia i kariery ale sama sobie zdajesz sprawe z tego jaki to obciach bo szukasz pocieszenia u innych cymbałów i wyszukujesz znane osobistości żeby się nimi zastawic.

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
ale fakt ja sie w liceum nie zbyt przykladałam do nauki ,a jakoś sobie radziłam ..

Gość Monikaaaaaaaaaa1234
tylko z historii pamietam ,ze zakuwałam bo był wymagajacy nauczyciel,a było wiele dat itd

Gość citroien c4
ja chodziłam do Marcinka w Poznaniu ( najlepsze LO) a ilość debili w pierwszej klasie była przerażająca :D ale na szczęście nastąpił tzw przesiew i takie pseudointeligenty jak ty odpadły 🖐️ jak ci się uda w końcu dotrzeć do klasy 3 LO to dowiesz się że w kanonie lektur szkolnych jest książka rzeczonego Nietsche pt. "cierpienia młodego Wertera"

Gość titirititatatam
Zaraz się popłacze ze śmiechu ;D Wiesz kto to był Nietzsche?? To niesamowite, pewnie też wiesz kto to był Einstein i Freud? Zazdroszczę naprawdę ;D