Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziadowski bicz

czy jest tu jakas osoba która kiedys w szkole nie zdała do nastepnej klasy?

Polecane posty

"Czytałam z własnej woli "Tako rzecze Zaratustra" Nietschego w gimnazjum, kiedy pozostali czytali jakies durne lektury dziecinne. Jestem inteligentniejsza od rówiesników, to fakt. A polska szkoła to system, który promuje przecietnych i nijakich. " to, że czytałaś, nie oznacza, że ją zrozumiałaś. :D czytać to sobie możesz nawet kafkę w podstawówce i się chwalić, że czytasz, ale gówno z tego wiedzieć. :D z werterem ładnie ktoś pojechał. :D a o Nietzsche będziesz miała w liceum wspomniane, nie bój się, kujonice też go poznają. A przy okazji, naucz się pisać jego nazwisko geniuszu. :)

Gość titirititatatam
Do Ciebie niemiła gówniaro, w takim razie życzę powodzenia w tym roku.

Gość Pan Kotek
Gdybyś rzeczywiście była mądrą osobą to nie wywyższałbyś się nad rówieśników. Jest taka prosta zależnośc, im więcej się uczysz tym bardziej utwierdzasz się w przekonaniu że mało wiesz i jak wiele tajemnic wiedzy przed tobą. Zdanie w którym piszesz " jestem inteligentniejsza od rówieśników, to fakt" mówi o Tobie wszystko. Titiriti, obawiam się że Twoje życzenia powodzenia dla Dziadowskiego bicza się nie spełnią ;)