Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anjelka

jaka "cicha" spacerowke polecacie?

Polecane posty

poszukuje spacerowki, ktora nie wydaje odglosow przy jezdzie po plytach chodnikowych. obecnie mamy zapp xtra i ze 100m slychac, ze nadjezdzamy. przy jednolitej nawierzchni jest ok ale przy kostkach i plytach chodnikowych masakra. mamy tez x-lander xa-kola ok-cichy i spokojny wozek ale niestety maly w nim po prostu osuwa i siedzi jakis przekrzywiony:( Myslalam o zakupie maclarena techno xt ale przeczytalam na jakims forum, ze niektorzy narzekaja w nich wlasnie na terkoczenie kol-prawda to? Mozecie cos polecic z wlasnego doswiadczenia? kto by pomyslal, ze z wozkami moze byc tyle problemow

Gość fbokkesopfb
a po co ci tyle wozkow? ja mam wozek 3 w 1 i tyle. najpierw byla na nim gondola, potem fotelik samochodowy a teraz sportowe siedzenie. po co jeszcze osobna spacerowka? nie pytam sie z wyrzutem bo widze ze duzo kupuje i zastanawiam sie czy ja tez mam kupic? jaci cel w spacerowkach?

wiesz powodow zakupu malej spacerowki bylo kilka: przede wszystkim to, ze w spacerowce od 2w1 mały siedzial i w ogole sie w niej nie poruszal, kompletnie nic. jako przyszla mama nie wiedzialam, ze lepiej jak spacerowka ma mozliwosc obracania siedziska, poza tym maly jakis taki wygiety w niej byl i zjezdzal-takze co 4min sie zatrzymywalam i poprawialam malego. Nastepnie mialam dosyc dzwigania tego wozka do bagaznika (dosc czesto jezdzilam autem-spacery,zakupy co jakis czas latam samolotem) pewnego dnia wybralismy sie do sklepu dzieciowego wsadzilam malego do quinny i w nim dziecko siedzialo idealnie,zero wygiec,zjezdzania-po prostu super:)bylo widac,ze jest zadowolony. do tego wozek mial mozliwosc obracania siedziska,lekki. super maly po zlozeniu. no i zakupilismy go. Ogolnie quinny zapp xtra jest swietny tylko te glosne kolka:( Ogolnie ludzie decyduja sie na lekka spacerowke glownie przez wielkie rozmiary i wage wozkow 3w1. my mimo,ze mamy combi to nasz wozek zajmowal 3/4 bagaznika