Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie to idioci

miejsce znalezienia zwłok madzi - żenujące

Polecane posty

Gość mikami
no dokladnie, straszne jest to co sie stalo, ale zeby tam zostawiac jakies kartki i klasc zabawki to juz przesada... i po co te wszystkie misie tam, spadnie snieg i sie zniszcza i wszyskie pojda do wyrzucenia a niektore takie ladne, biedne dzieci na pewno by sie ucieszyly a to jest po prostu bez sensu

Gość tjaklf
głupota ludzka nie zna granic :)

Gość zxdywal
bo z tego co mi wiadomo domy dziecka nie chcą by ludzie przynosili pluszaki

Gość grafen
jest takie powiedzenie, że z cmentarza niczego się nie zabiera, ponieważ to przynosi nieszczęście ale wczoraj w TV wypowiadał się policjant z Sosnowca, że te maskotki i zabawki będą przeniesione na docelowe miejsce na cmentarzu, należy podejrzewać, że jutro tych zabawek sporo przybędzie

Gość zxdywal
poprostu opiekunki powiedzialy mi ze pluszaki to siedzisko wielu bakterii jesli juz to nowe w opakowaniu foliowym

A o tym maleństwie co go matka w reklamówce do szafy schowała to sza? O tym to nikt nie mówi . Widać mamy lepsze i gorsze dzieci.Temu dziecku nawet słoneczka nie dane było sobaczyć, tylko jak stary niepotrzebny ciuch w szafie na zapomnienie skazane.:(

Gość ptasiek nastroszony
motłoch prowadzi ubogie bez zdarzeń życie, praca, dom, pasza, sranie , spanie a tu taka sensacja jest o czym przytakiwac z sasiadką i się wspólnie zgodzic . no i można trochę niepotrzxebnych zabawek , rzeczy gdzies na legalu wyrzucić.

Gość głupota i prostactwo
no niestety,ale prostackie narody tak już mają

Gość czcz
prawda, a jeszcze chcca madzi pomnik stawiac, kurwaaaa!!!!!!!!!! chyba jebne, co za ludzie szmaty normalnie

Co się stało to się stało . Jedną sensacją żyje cały naród przez miesiąc. Istotne dla narodu sprawy nie istnieją, potem się ludziska budzą z ręką w nocniku. A to że głąby premie półmilionowe sobie każą dawać za friko to ludzi nie obchodzi bo żyją sensacjami. Potem pytają gdzie nasze pieniądze? A w dupie. :)

silvergold :) Popatrz ile zwyrodniałych "matek" żyje na świecie :o

ale ja nie mialam na mysli zeby te zabawki stamtad zabrac i dac je do szpitali....chodzilo mi o to ze zamiast je tam przynosic ludzie mogli je od razu dac w inne miejsce.

adsadsa🌻 Masz rację . Dziś do tego grona dołączyła 60-letnia babcia która zatłukła swoją 14-letnią wnuczkę i 36-letnią córkę. A czym? Nogą od stołu. Rzecz się działa w Słomnikach koło Krakowa!!! Boże, żeby mnie nie ogarnęło szaleństwo bo trup ścieliłby się gęsto!

dla mnie to tak samo debilizm jak mozna zabawki znosic typowa pokazówa dali by jakims biednym dzieciom albo lepiej karme dla zwierząt kupili i zaniesli do schroniska

silvergold 🌼 o tym niestety tez słyszałam :o a temat, szkoda słów... :o miszekkkk masz rację, tym bardziej że te zabawki Magdzie nie potrzebna... :(

ja to jak tylko to zobaczylam ze ludzie to znoszą to odrazu pomyslalam ze to zenada

Gość luuuuudzie
nie dadzą , tak samo jak chleba biednemu nie dadzą.lepiej zaniesc w gruzowisko moze spotkaja kogos znajomego a moze do fotki sie zalapią, a te kartki to juz calkowite zboczenie, mnie osobiscie najbardziej uderzyla kartka podpisana " ojciec 6 dzieci" bydlak i tyle szczyci sie ze tyle dzieci naklepal i mysli ze ma prawo osądzac innych

Gość luuuuudzie
pojdą ciekawscy, popatrzec kto placze

Krew mnie zalewa a imię Madzia to już wyświechtany slogan. Nawet kawały o Madzi słyszałam.Naród ześwirował. Swoim życiem się ludziska nie zajmują, bo i po co? Niedługo o beatyfikację wystąpi jakiś oszołom. A potem na ołtarze i rączki do bozi!!!!