Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella lala

Czy faceci wolą blondynki?

Polecane posty

Gość Bella lala

Czy to prawda że oni lubią te puste blond blachary?;/

ja takich nie znoszę i omijam na kilometr. Wolę pustaki na budowie - są bardziej praktyczne :D

Gość mopijhnb7yub
ja jestem brunetka i mam powodzenie duuuze , moj kazdy facet mowil ze brunetki, a kiedys przemalowalam sie na blond to wtedy chodzilam z takim chlopakiem i powiedzial ze wolalby zebym MIALA CIEMNE WLOSY

Gość ggggiiitttt
Ale nie można tak wrzucać do worka wszystkich blond kolorów.Blond ma wiele odcieni. Masz na myśli pewnie taką solarkę z białymi włosami. A puści faceci owszem wolą puste blachary bo są łatwe.

Gość Bella lala
Chodzi mi o te białe kudły właśnie nie koniecznie z solarą. Kiedyś miałam takie tlenione wlosy do pasa prawie. Wszyscy faceci na to lecieli ja nie rozumiem jak można być takim pustakiem żeby na takie wlosy lecieć. Mi się kiedyś one podobały ale teraz już nie bardzo jak sobie wspomne tamte czasy heh..

Gość gytdyt
nieprawda, faceci w wiekszosci lubia kobiety z duzymi cyckami ;)

Gość Bella lala
No na pewno i co jeszcze

Gość maryja niedzwiedzica
Na pewno zwracają bardziej uwagę ale takimi co lecą na mnie bo jestem blondynka gardze. Bo to idioci są.

Gość ndheytw
na ufarbowane brunetki mowi się SZTUCZNA INTELIGENCJA .

Gość ggggiiitttt
No ja też kiedyś takie tlenione miałam i rzeczywiście faceci oglądali się często :-) Młodość :-) Teraz mam ciemne włosy ale ostatnio myślę o jakimś miodowym blondzie,może na wiosnę.

Gość ggggiiitttt
Sztuczna inteligencja dobre,nie słyszałam tego :-)

Gość maryja niedzwiedzica
Ja mam naturalne blond i tak mi najlepiej. Faceci się oglądają ale się tym jakoś nie podniecam za bardzo :D

Gość ndheytw
Mieszkam w Warszawie tutaj SZTUCZNA INTELIGENCJA to popularne określenie taka wsiowa ufarbuje się na czarno i myśli że zaraz mądra ha ha !!!!!

Gość Bella lala
Sztuczna inteligencja he he :) dobre, słyszałam już to jak przefarbowałam z blond na brąz ale to taki żarcik był:D ale szczerze powiem że jak miałam białe kudły to wszyscy się oglądali itd. A teraz jak już mam naturalne zero farby to już tak się nie oglądają chociaż tamte białe były sztywne jak siano . A teraz mam normalne nie rozumiem tych facetów co widzą w tym spalonym blondzie..:/

Gość Bella lala
A Ty jak masz natural blond to nie farbuj bo naturalne blond włoski to skarb i są super! :D

Gość ROBERT5576
MAM SŁABOSC DO SZCZUPŁYCH BLONDYNEK...Z TEGO CO WIEM MOI KOLEDZY TEZ TRACA GŁOWĘ..CZASEM NAWET WOLA BRZYDKĄ BLONDYNKĘ OD ŁADNEJ BRUNETKI, SZCZERZE MÓWIĄC SPOTKAŁEM NA SWOJEJ DRODZĘ WIĘCEJ ŁATWYCH BRUNETEK NIZ BONDYNEK,BLOND TO IDEAŁ SEXAPILU , I TAK JUZ ZOSTAŁO.

Gość ech......................
NARODOWY KOMITET OBRONY LOCZKÓW KŁANIA SIĘ. JA jako jedyny członek uwielbiam loczki. Rudę lub czarne. A najlepiej jak baranek :) Prostym a szczególnie błąd prostym mówimy stanowcze i zdecydowane wypierdalać!!!!!! Bo zazwyczaj to głupie tempe cipy w stylu jenifer. Która według mnie jest farbowana.

Gość ggggiiitttt
No ja też z W-wy ale nie słyszałam. No w sumie jak dziewczyna o naturalnie jasnych włosach zafarbuje się na czarno i ma nawet małe odrosty to strasznie to wygląda. Może dlatego,że taki biały łeb wyróżnia się z szarego tłumu...

Gość bella, jesteś głupią
zazdrosną pipą:D Bo co, bo przestali się oglądać na ciebie, jak przefarbowałaś kłaki na brąz? No trudno, widać twój ryj nie jest na tyle ciekawy, cielsko pewnie też. Na twoje "spalone blond siano" to patrzyli pewnie też z politowaniem, jak można było doprowadzić je do takiego stanu?:D...Nie pluj jadem! Jakbyś była atrakcyjna to i w blondzie, i w czerni, i w brązie, jak i w miedzi wzbudzałabyś zainteresowanie swoją osobą, a tak? Jesteś szarą mychą, a tylko w nicku "bella":D🖐️

Gość Bella lala
Tego że wolą brzydką blondynkę od ładnej brunetki to naprawdę ni huja nie rozumiem , naprawdę.. Tak wogóle to wszystkie kolory włosów są ładne jak wyglądają naturalnie i przede wszystkim wlosy są zadbane a nie większość tych blondi co są tlenione a kudły mają połamane jak siano a mimo to faceci na nie lecą bo oczywiście jest blond..

Gość gytdyt
naturalne blondynki sa bardziej uległe

Gość Bella lala
Chyba źle mnie rozumiesz.. Mi chodziło o to że kiedyś gdy miałam te blond kłaki to wszyscy się za mną oglądali chodzi o facetów, tiry trąbiły itd. Poprostu uważali mnie chyba za jakąś dziwke, nie wiem. Ale faceci na to lecieli, masakra. I nie mogę tego zrozumieć bo wiem że to była masakra taki biały łeb he he . Wiele dziewczyn nawet to mówiło ale faceci nie, bo ważne że biały łeb się świeci na kilometr he he. Teraz jak mam ciemne włoski oczywiście też nie narzekam na powodzenie ale nie jest już tak że traktują mnie jak jakąś dziwke czy coś w tym stylu. Nie wiem dlaczego faceci to takie pustaki , masakra;/

Gość Bella lala
He he a co Ty masz do prostych włosów? Takie też są ładne nawet bardzo. Tak samo jak i loki i fale. Chociaż ja mam proste a wolałabym loki ale nie kręce bo szkoda czasu i prądu . A po za tym lepiej nie niszczyć włosów:)