Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila4393

Sen 2 miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość kamila4393

Hej dziewczyny. Moja corcia ma 2,5 miesiaca. Od jakiegos czasu ladnie mi spala w nocy chodzila spac o 20 a budzila sie o 2-3 w nocy do karmienia pozniej o 6. A teraz przez ostanie 3 dni budzi mi sie z zegarkiem na reku co 2 godziny. Zastanawiam sie czy moze cos z moim pokarmem jest nie tak.... za malo mam?? Bo co moze byc jeszcze przyczyna ze tak sie przestawila....

Gość kamila4393
jw.

Gość mmmmmfff
może być to tylko chwilowe... dzieci mają takie skoki, że więcej potrzebują a potem wszystko wraca do normy bo pokarmu się więcej robi :) tylko spokój Cię uratuje, nie wolno się zbytnio denerwować, bo to szkodzi na pokarm :) śpij jak mała śpi, nawet w dzień

Gość qqqqq123
moj syn tez ma 2,5 miesiaca i tez sie tak budzi a jest na mm. ale wszyscy mi mowia ze to normalne i tylko chwilowe.:)

normalne, będzie też pewnie więcej jadła, po czym pewnego dnia obudzicie się i stwierdzisz, że musisz jej kupić większe ubranka :D serio, ja miałam wrażenie, że mój syn dosłownie urósł przez noc :)

Gość kamila4393
no to juz mi ulzylo :) . Bo myslałam ze moze za malo pokarmu mam albo moze za chudy ten pokarm i sie nie najada. A co do ubranek to powiem szczerze ze mala rosnie jak na drozdzach juz dwie reklamowy stoja za malych ciuszkow :).