Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna xxs

Walentynki=sama

Polecane posty

A Mój jedzie i jedzie:(:(:(:(:( O której jutro wstajecie???

Gość vifii
Tak o 7 sie budze a tY

my tak jakby razem ale osobno... zrobilam kolacje, dostał "symboliczny" prezent bo jutro umowiliśmy sie na wypad do kina a więc bokserki i słodkości... I co słysze? "Ojej, zapomniałem. Dziś 14sty.Przepraszam Kotecek" Obecnie po kolacji - ja przy swoim kompie, on przy swoim robi prace na studia... Ale jestem wkur * iona i winko pijemy jedno ale osobno :D

Gość Mimi___
CO WY z tymi walentynkami?? Przeciez to zostalo wymyslone,zeby ozywic handel miedzy Gwiazdka a Wielkanoca. Ja nie obchodze i nigdy nie obchodzilam. Najwieksa frajde mam jak facet mnie zaskoczy kwiatkami, a wlasciwie kazdy zaskakiwal, nie potrzebowal przypominacza w formie Walentynek,zeby mi dac prezencik, czy kwiaty. A jak Wasz facet nie chce obchodzic, to po prostu ma racje, nie chce sie frajerzyc i jak owca podazac za sztucznymi trendami wykreowanymi przez marketing biznesowy. Chyba,ze nie okazuje milosci, nigdy nie daje kwiatkow - wtedy to bym sie martwila,ale nie z powodu walentynek. Wyluzujcie z tym sztucznym swietem, przeciez to zostalo bardzo niedawno wprowadzone, wiec nie jest to zadna tradycja.

hmm walentynki to tylko jeden z 365 dni (badz 366). lepiej skupic siena tym, aby miec kogos cały rok, aniżeli tylko w ten jeden dosc komerycjny dzien