Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

cześć dziewczyny mam nadzieję, że u Was wszystko oki. cholera nie wiem czy to hormony czy co ale mam taką cholerną niepewność zrobiłam sobie 3 testy każdy pozytwny druga kreska bardzo widoczna okres mi się spóźnia a ja wciąż nie dowierzam że jestem w ciąży. od kilku dni probuje zapisac sie do lekarza ... (mieszkam w Uk) to mnie te zasrane pielegniarki non stop zbywaja i kaza przyjsc na drugi dzien zeby dopiero sie zapisac, a to dla mnie kolejny dzien nie pewnosci i nie znosze juz tego nie wiem w czym widzę wątpliwości, kompletnie nie czuję żeby coś się pozmieniało , nie czuje jakbym była w ciązy i pewno dopoki nie potwierdzi mi lekarz to bede sie dręczyć ostatni okres mialam chyba 36 dni temu ... spoznia sie dopiero 3-4 dni i ja sobie ciagle mysle co sie sdtanie jak go dostane jutro ogarnijcie mnie proszę ...

Gość he he padłam
ogarniam. Lekarz twoich wątpliwości nie rozwieje. Jest szansa że na usg jeszcze nic nie widać, a to spowoduje u Ciebie dodatkowy stres. Test wyszedł pozytywnie, więc jesteś w ciąży. Nie musisz mieć dziesiatek objawów. Grunt ze nasz te wazne: brakmiesiączki i pozytywny wynik testu :)

Gość kochana a w uk akurat
to ze pójdziesz do lekarza to ci g.... da :) spyta po co przyszłaś; powiesz ze podejrzewasz ciąże; on o to gratuluje założy ci folder ciąży i każe umówić sie z położną i tyle z badań usg ci zrobią dopiero w 12 tc.

miałaś też tak kiedyś ? to jest dla mnie straszne . kiedys mialam pozytywny wynik testu kazdy juz wiedzial o wszystkim kiedy zrobilam kolejny wyszedl negatywny nie chce znow rozczarowania mam taka traume ze nie daje rady :(

Gość Szarotka30
spokojnie na razie jesteś w szoku..za kilka dni oswoisz się z sytuacją i będzie lepiej:)

wiecie co to jest okrotne i pozaluje tych slow ale wolalabym sie zerzygac mialabym juz wiecej pewnosci :D i buszuje po tym internecie ta ma to ta tamto ta senna a mnie sie spac w ogole nie chce . jedyne co mam to odbija mi sie po wszystkim i mnie stopy bola w ogole cale nogi i patrz na te testy a wyrazne sa strasznie i nie wierze staralismy sie 4 miesiace ,,, i tyle rozczarowan przeszlam ze boje sie uwierzyc kolejny raz :(

Gość Szarotka30
nie każda kobieta ma tak wcześnie objawy .Spokojnie będzie dobrze:)

ja do gp poszlam dopiero w 6 tyg wczesniej nie czulam potrzeby..zreszta test to sobie sama w domu zrobilam a numer moglam wziac w przychodni zeby sie umowic z polozna no ale coz takie sa procedury ze musialam isc najpierw do gp.pozniej spotkanie z polozna w przychodni nastepnie na pobranie krwi w szpitalu pozniej usg w 12tc i tyle...uwierz testom i czekaj..cierpliwie czekaj :) pozdrawiam

Gość kochana a w uk akurat
no ja byłam w uk w ciąży i tak to sie odbywa :) a co do braku objawów ja też nie miałam zadnych, szwagierka tez ie wiec nie wszyscy wymiotują jak szaleni :) mnie dodatkowo bolał brzuch calkiem jak na @ ..... wiec byłam zrezygnowana zwłaszcza ze staraliśmy sie ok 2 lat ....

Gość he he padłam
bardzo mało kobiet ma tak wczesne objawy. Ja nie miałam żadnych absolutnie.

kochana a w uk akurat dokladnie czasami boli mnie brzuch jak na okres i tylko sobie mysle kurwa dostane ten okres niesdlugo ... chyba faktycznie mi te hormony buszuja :D dziekuje Wam naprawdę mi dajecie tyle siły!!! a ja tu jestem tylko z chlopakiem wiec nawet nie mam z kim o tym pogadac ... ; o

Gość he he padłam
nie piszcie już jej o objawach bo będzie swirować i się doszukiwać ;) Uwierz, objawy tak wczesnie nie występują :) a mdłości to już wogóle zapomnij. Dopiero za jakieś dwa trzy tygodnie będzie ci dane sobie porzygać ;)

ja jedynie wygladam jak beczka hahaha i czuje się jakbym wypinała brzuch to jest dla mnie takie dziwne. dziękuję ślicznie:*

he he padłam tylko ja tak mam czy dużo kobiet tak świruje ? módl się żebym za miesiąc płakała , że już nie chce dłużej rzygać :D !

Gość he he padłam
jesteś modelowym przykładem ciężarnej w pierwszej fazie zaciążenia. Od razu chce brzuch, wymioty, i najlepiej ruchy płodu czuć :) A jak te wymioty przyjdą to lata za mężem z siekierą i krzyczy: coś ty mi zrobił!!! ;)

Gość he he padłam
i serio, nie lataj do lekarza bo narazie nic kompletnie się od niego nie dowiesz. Spyta o test, pogratuluje i każe przyjść w 12 tc na usg