Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka wariatka

Czy to ja jestem nienormalna? Czy to ten kraj???

Polecane posty

Gość agatka wariatka

Witam! Chcę jedynie napisać, że tracę już nadzieję... Co robić w życiu kiedy nikt nie chce zatrudnić 27letniej bezrobotnej, z ciężko zdobytym wieloma latami studiowania dyplomem... nawet na sekretarkę się pewnie nie nadam bo nie mam znajomości... Myślałam o wyjeździe do Anglii/ Irlandii w poszukiwaniu pracy ale nie wiem od czego zacząć, tymbardziej sama. Czy Wy też tak macie/mieliście? Gdzie szukać nadziei?

Gość abaszada
Naprawde myslisz, ze w Anglii czy Irlandii czekaja na ciebie z praca? :O Jedz....moze uda ci sie zaczepic w fabryce. Moooze.

Gość agatka wariatka
No właśnie, to już nie to samo co te parę lat temu kiedy wszyscy wyjeżdzali. Ostatnio czytałam wpis znajomego, który w UK stracił robotę. Teraz wysyłam dziesiątki CV dziennie i nadal cisza...

tak mi sie nasunelo , jakis czas temu > ja po studiach , jestem lepsza idt. < wiecie dziewczyny jestem po technikum , prace mam "nie po znajomosci " mam konkretny zawod znosnie mi sie zyje

Gość Vivien 83
Nie wcale nie jestes nienormalna,tysiace ludzi w Polsce nie ma tak jak ty stalego zatrudnienia.My z siostra w pewnym momencie zycia powiedzialysmy dosc zycia w tym bagnie i wyjechalysmy za granice.To bylo 8 lat temu.Nie zaluje do dzisiaj dnia.Nie mam zielonego pojecia jak by sie moje zycie potoczylo gdybym zostala,ale kolorowo napewno nie.Patrzac na moich znajomych.Studnia skonczone -pracy nie ma,studium technicy po zawodach,kilku kierunkach -pracy nie ma,i moge tak wyliczac.Nie mowie ze za granica jest latwo ale dla mnie o wiele lepiej.Prace znalazlam (siostra tez )po kilku dniach,wystarczy znac jezyk i sie zachaczyc a potem pojdzie jak splatka.Ja pracuje w szkolnictwie,siostra jako manager.Stac mnie na duzo rzeczy na ktorych nie bylo mnie stac w pl.Kino kilka razy w m-cu czemu nie?,restauracja,kawiarnia,musical,basen sauna,nauka tenisa itp.Juz nawet nie tesknie,rodzice przyjezdzaja do nas 2 razy w roku i jest git.Nie mam za czy tesknic,za ponurymi ulicami i twarzami ,stanowczo mowie nie .powodzenia

Gość ja jestem po sredniej
i swoja pierwsza prace (bez znajomosci) zaczelam w wieku 30 lat.

Gość agatka wariatka
a gdzie napisałam, że nie pracowałam nigdzie?