Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockefelerrr

Warszawskie kluby - gdzie chodzic?

Polecane posty

Gość rockefelerrr

Witajcie, jestem 29-letnim singlem z Warszawy. Chciałbym poznać jakąś fajną dziewczynę w wieku 23-29 lat. To nie jest anons towarzyski, nie szukam na kafeterii ;) Jakie kluby polecacie? Takie, żeby mnie wpuścili (no bo do studenckiego mnie przecież nie wpuszczą bom za stary i nie mam legitymacji studenckiej) i jednocześnie żeby można tam było spotkać młodsze panny (lub równolatki). Powiedzcie gdzie warto chodzić, w jakich konkretnie klubach można poznać normalne fajne dziewczyny. Czy polecacie np. Club 70 ?

tez chetnie sie dowiem bo jak narazie bylam w enclawie -juz nie pamietam jak sie to pisze w zoo i jeszcze w jakis ale nie pamietam nazw

Gość rockefelerrr
miszekkkk i jak scharakteryzujesz kazdy z tych klubow w kilku zdaniach? bo slyszalem cos o enklawie, ale nie wiem czy warto tam chodzic?

Gość NewYorkCity
moje najlepsze imprezy to club70, -dużo wspomnień lans i selekcja Platiunium, Club Capitol- drogo kiedyś PAprotka, Melodia -ale juz ich chyba nie ma wszystko zalezy jaką muzykę lubisz

Gość rockefelerrr
NewYorkCity, ja przy kazdej moge tanczyc, poniewaz nie jestem znawca w tej dziedzinie, ale jakos tam sie ruszam ;) nie lubie tylko ostrego techno, ale tego chyba w tych lepszych klubach nigdzie nie daja.

Gość ladyen
ja polecam hybrydy ;)

Gość rockefelerrr
ale to jest klub studencki, bez legitymacji chyba sie nie wejdzie...

Gość Medieval
Hula kula- ze względu na dorby pozim tego co Graja a przy live’ach tego kto gra. I nei ma chamstwa. A teraz roznie bywa – nawet do kultowych kliedys lokali przychodzi sporo bydła, kula jest od tego wolna.

Gość gość
chcialabym pojsc do fajnie oswioetlonego klubu na niebiesko jest super zawsze no spoko jest :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość Żona Marcina
Ja najchętniej na czwartkowe imprezy do hula kuli. Odpowiadami klimat, ludzie i samo miejsce. Poza tym mam blisko bo tez mieszkam na Powiś(L)u :)

Gość Anelle R
Podpsiuję się pod Hulą XD Bardzo fajny klimat, cenowo też nie ma przegięcia, można spokojnie imprezowac – to najważniejsze.