Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Boje sie ze strace prace.

Polecane posty

AS dokladnie ze nie przedluza mi umowy. Mam do konca lutego. Az z tego stresu i ciaglego myslenia zle robie.

Gość ptasiek nastroszony
przecież pracy nie brakuje, kiepsko pracujesz to nie przedłużą. normalka darmozjada nieudacznika nikt nie bedzie trzymal

Gość I jak stracisz to co???
Zarabiasz pieniądze umożliwiające coś więcej niż wegetację?

Gość och wy barany
jak to co? Niektórym mamusia z tatusiem mieszkanka nie kupili i nie sponsorują życia. Rachunki same się nie opłacą i jedzenia za darmo też nikt nie da. Pomyśleć trochę i puknąć się w te durne pały

Możesz mnie nazywać baranem, ale pokazuję tutaj perspektywę długofalową. Całe życie bać się, że się straci pracę która i tak zapewne pozwala tylko przeżycie i nic więcej? Spierdalać trzeba z tego kraju a nie w nerwicę popadać 🖐️

zarabiam 1100zl.ciezka fizyczna praca. Ale lepsze to niz siedzenie w domu.

Jeśli popadasz w nerwicę z powodu możliwej utraty pracy za 1100, która jak sama piszesz jest ciężko fizyczną pracą, to chyba na łeb upadłaś... Tak, jak wiem, że rachunki to tamto, siamto. Ale wyjeżdzając do głupiego UK i biorąc pracę na 1/2 etatu jako szatniarz, ma się zapewniony wyższy standard życia. Więc co ryzykujesz?

mam dziecko i nie moge sobie pozwolic na wyjazd.

Gość w dzisiejszych czasach
40% społeczeństwa pracuje za mniej niż 2 tyś...no cóż, 'kryzys' dotyka coraz więcej firm ... niestety. Ja zarabiam 300 zl mniej niż rok temu. Za tą sama pracę !! Mam rachunki, kredyty... chciałabym tym pierdolnąć, bo zbyt dużo kosztuje mnie ona psychicznie, no ale nie mogę bo właśnie - co zrobie? gdzie pójdę ? :( Ktoś napisał prawdę, że dziwne to martwić się, o pracę za 1100 zł, do tego ciężka fizyczną, przez cały czas.. ale po części rozumiem... No cóż, stres i nerwy CI nie pomogą. Ja wiem, że pracodawca nie ma obowiązku informować o przedłużeniu bądź nie umowy, no ale może jednak zapytasz ?? No i przede wszystkim - szukaj pracy. Nic nie kosztuje, a może trafisz lepiej. Pieprzony kraj :( 2 wypłaty i na nic nie stać :(

nie bede pytac.To dyuzy zaklad.Dowiem sie 29 lutego co zemna dalej.