Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adorować i komplementować?

Dlaczego atrakcyjne kobiety się obrażają jak przeciętny facet ich nie chce

Polecane posty

Dlaczego atrakcyjne kobiety się obrażają jak przeciętny facet ich nie chce adorować i komplementować? Czy one sobie myślą, że są kimś lepszym z powodu swojej urody i przeciętny z wyglądu kolega musi je traktować jak jakieś boginie? Ja jestem przeciętny i mam gdzieś podlizywanie się do takich dziewczyn, bo wiem że i tak nigdy nie będę miał pięknej kobiety i to dla mnie jak bycie fanem Bentleya wiedząc, że auta tej marki się nawet nigdy na żywo nie dotknie

nie obrażają się :) no chyba, że wykazujesz brak kultury (np. nie przytrzymując kobeicie drzwi czy nie puszczając jej przodem) to wtedy czują sie zniesmaczone twoim zachowaniem

Akurat kultury mi nie można odmówić. Nie zamierzam się jednak specjalnie przymilać do kobiet, których nigdy nie będę miał w łóżku (i podobnych do nich również)

atrakcyjne kobiety ni muszą się dowartościowywać wszechobecnym zachwytem, one wiedzą że sa atrakcyjne bez tego :)

Gość ej koles
nie musisz tego robic, nikt od ciebie tego nie oczekuje atrakcyjne lubia byc adorowane przez przystojnych mezczyzn zapamietaj sobie

Gość ej koles
fiku mikuuu atrakcyjne kobiety ni muszą się dowartościowywać wszechobecnym zachwytem, one wiedzą że sa atrakcyjne bez tego atrakcyjne sa zadufane w sobie i maja wymagania i kaprysy jakby mialy cos z glowa, oczekuja niewiadomo czego, same czesto nie wiedza i same nic nie sa w stanie dac

"atrakcyjne lubia byc adorowane przez przystojnych mezczyzn zapamietaj sobie" lecą na przystojnych, to prawda. ale od nieprzystojnych też często oczekują wielbienia i zachwytów, bycia na każde skinienie. po prostu są przyzwyczajone do męskich hołdów i uważają je za coś oczywistego.

Gość krnąbrny pajac
heee oj koles ales tys glupiś i zazdrośnysś a z łepetyną oki?heee

,,Nie zamierzam się jednak specjalnie przymilać do kobiet, których nigdy nie będę miał w łóżku (i podobnych do nich również'' dlaczego tak nisko siebie cenisz?

Nie cenię siebie nisko. Jestem realistą. Takie kobiety są dla przystojniaków. A jak się dorobię? To też bym takiej nie chciał, bo dobrze bym wiedział że gdyby nie pieniądze to by nie chciała ze mną być. Zostawiam takie panie przystojniakom

Gość też atrakcyjna
Bzdura! Skąd wiesz co taka atrakcyjna myśli i że właśnie Ciebie nie będzie chciała?

Gość lepsza wizja świata
a mówisz o jakiejś konkretnej obrażonej?

Jak uważasz. Ale są mężczyźni, którzy nie są ogólnie uważani za przystojnych ale dzięki swojemu charakterowi przyciągają kobiety :) Wszystko jest możliwe. Były facet Angeliny Jolie http://cdn.blogs.sheknows.com/thewire.sheknows.com/2011/06/billy-bob-thornton.jpg dlaczego jedna z najpiękniejszych kobiet świata z nim była? dla urody? wątpię :D dla pieniędzy? ma własne. Dlatego jeszcze raz apeluję o to żebyś nie mierzył w dół :) chociaż.. jeśli masz mieć rozkapryszoną księżniczkę u swego boku to faktycznie lepiej znaleźć sobie jakąś miłą, fajną babkę ..

Gość xxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcxcx
chociaż.. jeśli masz mieć rozkapryszoną księżniczkę u swego boku to faktycznie lepiej znaleźć sobie jakąś miłą, fajną babkę --- czyli brzydką:D

,,czyli brzydką'' niekoniecznie ;) zobacz, taka Martyna Wojciechowska, ile ma pasji, boginią piękna nie jest, nie ma ciała jak z okładki ale urody jej nie odmówisz. Jednym zdaniem ładna, zadbana i fajna babka :) Nawet jeśli jej wizerunek jest tylko medialny to na żywo takie kobiety na prawdę istnieją.

Była być może z nim dla jego sławy. Aktorki szukają facetów ze swojej ligi finansowej i często ze swojej branży

"Ale są mężczyźni, którzy nie są ogólnie uważani za przystojnych ale dzięki swojemu charakterowi przyciągają kobiety" najwidoczniej autor "dobrego bajeru" też nie ma żeby superlachony na niego leciały.

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
"Nie zamierzam się jednak specjalnie przymilać do kobiet, których nigdy nie będę miał w łóżku" hahahahahha

Ojcem dziecka Martyny Wojciechowskiej akurat jest jakiś podróżnik, czyli ktoś zapewne bogaty. Słynny zdobywca biegunów Marek Kamiński to bogaty biznesmen. Takie wyprawy kosztują

Gość Tereska1234
Ja jestem atrakcyjna chociaż nie lubię tak o sobie myśleć. Dla mnie nie ma znaczenia czy przystojny czy przeciętny, ważne jest żeby mnie ktoś zdobywał bo jestem do tego wartościową kobietą a i wymagam szacunku od każdego, a Tobie tylko na łóżku zależy więc osrać bym Cię dlatego nie chciała.

Gość spamsane
dokładnie. żadna szanująca sie kobieta nie bedzie poniewierana przez niudacznika.