Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znów za rok matura.

Studia PSYCHOLOGIA - warto?

Polecane posty

Gość znów za rok matura.

Co myslicie na ten temat, szczerze? Warto czy to marnowanie czasu bo pozniej pracy sie nie znajdzie?

Gość bu tututu
marnowanie, nie znajdziesz , chyba ze nie w zawodzie to spoko

Gość znów za rok matura.
jeszcze ktos zabierze głos?

Gość żonkilek ll
a zdałaś już maturę czy dopiero będziesz przystępować po raz drugi lub pierwszy?

Gość wiesz im dluzej studiuje
i im dluzej szukam pracy w zawodzie, to widze ze chyba tylko po znajomosci mozna pracowac w naszym porytym kraju na stanowisku, na ktore sie ksztalcilo. pracowalam w poradni psychologiczno-pedagogicznej i powiem ci ze bez znajomosci to nawet psa z kulawa noga by tam nie wpuscili. ja oczywiscie bylam tam za pomoc biurowa ;/ mozesz zawsze otworzyc prywatna praktyke lub pracowac w jakis prywatnych firmach prowadzacych szkolenia, ale naprawde musisz byc fenomenalna by sie przebic.

Gość znów za rok matura.
mature bede pisała w tym roku:) a lepiej z pracą w duzych czy mniejszych miastach?

Gość Pojąca ptaszki
Najważniejsze to dobrze wyjść za mąż. Ja jako nauczyciel historii nie zarabiam dużo, ale nie muszę się tym martwić, bo mój kochany mąż jest programistą w dużej firmie branży hi-tech. Zarabia tak dobrze, że w jednej z naszych 2 łazienek mamy nawet bidet!

Gość znów za rok matura.
ja o wychodzeniu za mąz na razie nie mysle:o nie jest to moją najwieksza ambicją:o

Gość gość
Pewnie,z e sie znajdzie po studiach praca, moja siostra konczyla zwykle studium, co prawda dobre www.psychologia.org i od razu znalazla prace

Gość Marta

Jeżeli psychologia to twoja pasja, to na pewno znajdziesz pracę. Każdy kto wyróżnia się w jakiejś dziedzinie może na tym zarabiać. Ważny jest też wybór dobrej uczelni, która pozwoli ci się rozwinąć. Jeżeli chodzi o psychologię to osobiście polecam Łódzkiego medyka.