Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michal WPR

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Michal WPR

WItam mam pewien problem.Otoz poznalem dziewczyne z ktora super mi sie rozmawia i w ogole , tyle ze dzieli nas 10 lat roznicy. Ona ma 18 , a ja 28 lat.W sumie to ona ma niecale 18.Jak myslicie czy ona moze mnie faktycznie pokochala czy to tylko jej fantazja tudziez zauroczenie ?? Czasem zachowuje sie troche dziecinnie , ale generalnie jest porzadna bardzo dziewczyna tylko bardzo ma rodzicow nadopiekunczych ktorzy nie za bardzo sa za tym zwiazkiem.

Gość nakrętka od butelki
a długo się znacie? Jak ją poznałeś?

Gość Michal WPR
6 miesiecy , przez neta.

Gość mala56
trudno powiedzie,kazdy jest inny,byc moze jest to zauroczenie z ktorego rozwinie sie cos wiecej?

Gość nakrętka od butelki
wiesz ciężko powiedzieć co ona do ciebie czuje my jej nie znamy. moze się rzeczywiscie zakochała.

Gość Michal WPR
Boje sie , ze z jej strony to tylko mlodziencze zauroczenie , a pozniej sie jej odwidzi , a ja bede cierpial.

Ja też mam niecałe 18 lat, szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie być z kimś o 10 lat starszym. Ale nie łam się, znam pary, w których jest po 8-9 lat różnicy i wszystko jest OK. Zależy od dziewczyny... Jeżeli jest 'normalna' (a tak zakładam po przeczytaniu Twojego postu) nie sądzę, żeby chciała bawić się czyimiś uczuciami. Tylko możesz mieć problem z jej rodzicami.. Jeżeli są nadopiekuńczy, mogą 'stawiać opór'...

Gość Michal WPR
Juz stawiaja.Powiedziala , ze wyjedziemy jak skonczy szkole bez wzgledu na nich , ale czy jej nie minie to "zakochanie". Boje sie tego.

Gość Michal WPR
Poza tym wiek to nie problem , 10 lat to nie taka tragedia.

18-letnia dziewczyna też może się prawdziwie zakochać :) a rodzice to nie problem, można wyjechać, tylko zanim wyjedziecie będzie ciężko. Moj znajomy przechodził już takie batalie z nadopiekuńczymi rodzicami i nic to nie dało dopoki się nie wyniesli z miasta (tak na pocieszenie :P )

Gość mala56
ja w wieku 19 lat bylam zakochana w chlopaku 9 lat starszym no ale coz, okazalo sie ze mial narzeczona.... trwalo to poltora roku

Gość papuga83
ja poznałam swojego chłopaka a obecnego męża przez telefon myślę że różnica wieku nie jest taka duża

Gość Michal WPR
Jesli o mnie chodzi to nie ma zadnych innych panien , po prostuy chce miec pewnosc , ze jej nie przejdzie.Mam 28 lat i nie szukam rozrywek na jedna noc , ale wiem ze ona jest mlodziutka i czy jej sie nie odwidzi za jakis czas to mnie przeraza.

A jeśli chodzi o wiek dziewczyny, to tym się nie przejmuj. W wieku 18 lat naprawdę można kochać szczerze i 'na całe życie' (popatrz na poprzednie pokolenie: nasi rodzice pobierali się w wieku 18-21 lat i wielu z nich wciąż kocha sie tak samo mocno jak przed laty). Poza tym, jeśli sama mówi o wyjeździe, to na pewno jest zaangażowana :)

Gość papuga83
dacie rade

,,czy jej sie nie odwidzi za jakis czas'' niekoniecznie. tego Ci nikt nie zagwarantuje ale nie martw się na zapas, w wieku 18 lat ma się już w miarę poukładane w głowie

Gość mala56
nigdy nie mozna miec 100 % pewnosci bez wzgledu na wiek czy staz w zwiazku

Gość Michal WPR
Mowi , ze wyjedziemy i nic jej nie powstrzyma , nawet rodzice.

Gość papuga83
trudno powiedzieć ona jest jeszcze młoda może bedzie chciała życia poużywać pobawić się a ty chyba raczej myślisz o stabilizacji z tego co słychać

Gość mala56
to dobrze wrozy

Gość Michal WPR
Wiesz co , tak.Ale ona nie jest typem dziewczyny , ktira chodzi na imprezy itd Jest naprawde porzadna i wrazliwa.Czasami troche infantylna , ale to przez rodzicow zapewne.

Gość papuga83
mówić można dużo a potem nagle wszystko w życiu się zmienia i nie mamy na to wpływu może poznać kogoś innego i czar pryśnie

Michal WPR Mowi , ze wyjedziemy i nic jej nie powstrzyma , nawet rodzice. no to się trochę rozczarujesz 🖐️

Jeżeli nie lata po imprezach i jest miarę 'ogarnięta' - bądź spokojny. Gwarancji dać nie mogę, ale to naprawdę bardzo dobrze wróży

Gość ktoś kim jestem
A dlaczego tak Cie to przeraża?? Może mierzysz własną miarą,bo sam w jej wieku nie traktowałeś uczuć poważnie. Ale ludzie są różni i naprawde 18latka może prawdziwie pokochać a 40latka bawić się życiem. A odwidzieć to na dobrą sprawę może sie każdemu. Może ale nie musi. Związek przecież zawsze jest ryzykiem ale nie należy zakładać najgorszego,bo wtedy jaki to ma sens? Ja jestem niewiele starsza (19 lat) i baardzo poważnie traktuje uczucia. Jakby mi ktoś zarzucił że to nie możliwe bo jestem za młoda to by dla mnie oznaczało że jest ograniczony i myśli stereotypowo (młoda to głupia)

Gość Michal WPR
pijany krolik - sfrustrowanym dziewczynom siedzacym tu zawsze kiedy wchodze dziekuje za odpowiedzi 🖐️

Gość ktoś kim jestem
Dodam że lepiej dogaduje sie ze starszymi facetami bo Ci w moim wieku są jak dla mnie w większosci niedojrzali ;) Nie miałabym nic przeciwko żeby mieć 10 lat starszego partnera

Michal ja Ci coś powiem a wnioski sam wyciągnij :) Jak miałam 17 lat poznałam przez neta faceta 9 lat starszego, spotkaliśmy się po pół rocznej internetowej znajomości, miłość była z mojej strony wielka, zauroczenie, fascynacja, ale po roku bycia razem odkryłam "nagle", że on ma prawie trzydziestkę na karku, że różnimy się w poglądach na życie, nieswojo czułam się będąc z nim wśród jego przyjaciół, jak małolata, a on będąc ze mną wśród moich czuł się jak stary dziad. W końcu się rozstaliśmy, ja odeszłam, a on bardzo cierpiał. Nie chcę źle wróżyć, jest bardzo dużo udanych związków z taką różnicą wieku. Zanim jednak się zaangażujesz na 100% powinniście się upewnić, że dobrze się przy sobie czujecie w każdej sytuacji i wśród różnych ludzi.

Gość Michal WPR
Lepiej desperat niz forumowa frustratka wylewajaca swe zale za nieudane zycie na kim sie da 🖐️