Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bianka19

Seks oralny

Polecane posty

Gość bianka19

Witam wszystkie panie! Mam ogromny problem z moim facetem. W sytuacjach łóżkowych gdy zaczynamy się kochać on koniecznie chce mnie zadowolić w sposób oralny. Jednak kompletnie mi się to nie podoba, macie jakieś wskazówki albo porady jak go na kierować na właściwe działania...?

Gość venuz niezaologowana
powiedzieć..?

Gość Helio33
uuu, wydawało mi się że zazwyczaj faceci znają się na rzeczy jeśli chodzi o oral...ja nigdy nie trafiłam na takiego ananasa, który nie umiał mnie zaspokoić...a może po prostu Ty nie lubisz takich pieszczot? miałaś doświadczenia z innymi facetami w tej kwestii? bo jak tak to wyraźnie z nim coś nie tak, musi się facet jakoś doedukować....

Poprostu porozmawiaj z nim i powiedz czego oczekujesz-lub zapiszcie się wspólnie na jakiś kurs,szkolenie.

Gość fakirka
W żadnym wypadku żadnych szkoleń w tym zakresie. Ty znasz najlepiej swoje ciało i zapewne wiesz co sprawia tobie największą przyjemność. Pogadaj z nim szczerze, a jeśli w dalszym ciągu nie będzie efekt rzuć go...

Gość marcelllo
puść bączka, to go powinno chwilowo zniechęcić ....

wystarczy porozmaiwiac ale wiem z wlasnego doswiadczenia ze to nie zawsze pomaga i ciezko czasami sie otworzyc. ja slyszalam o "Praktyczny Przewodnik SEKS ORALNY w Szczegółach od A do Z" Moze warto zainwestowac tym bardziej ze nie ejst drogi a slyszalam same pochlebne opinie.

Gość mageria
Magdulka111 chyba myślimy o tym samym kursie... czyżbyśmy miały podobne doświadczenia z naszymi facetami ;)

Gość zabcia23
Seks oralny dla mnie jest bardzo przyjemny, ale zaczym się to spodobało miałam straszne, wotpliwości nie wiedziałam czy to jest moralne i czy jak ktoś się o tym dowie i mnie wyśmieje. Alle, kiedy spotkałam swojego jedynego pragnęłam być zanim bardzo blisko i to było nasze. Może to jeszcze nie ten albo po prostu za mało rozmawiacie.

Gość mageria
jak widać jest sporo na ten temat. jeszcze tylko żeby faceci lubili czytać książki...

Gość WujekDobraRadaxD
Jedno mogę Ci powiedzieć seks oralny jest zadowalający jednak wydaje mi się że jesteś nie smiała i nie lubiałaś się ehmm masturbować ;p i nie znasz dokładnie czułych punktów swojego ciała.Spróbuj sprawdzić co lubisz i co Cię kręci bo to bardzo ciekawe a po prostu troszke brak wam doświadczenia ale looz przyjdzie z czasem :)

Gość ele bele
moj też nie umie mnie tak zadowolic... ;/ jak się przyssie do mojej łechtaczki to wcale nie jest to miłe... ja go odciągam odrazu, mówię ałaa a on kończy i twierdzi jeszcze że jest bogiem minetki ;/ myslałam że dałam mu juz do zrozumienia ze tak nie lubię, ale jednak debil to debil ;/ nie rozumie;/

Może potrzebujecie więcej czasu, żeby lepiej poznać wasze ciała. Po prostu mów mu szczerze. co w danej chwili ci się podoba, czy ma być np. delikatniejszy. Postaraj się zrelaksować. Nie nastawiaj się od razu negatywnie, bo seks oralny potrafi być niezwykle przyjemny:)

Gość napewno
czas, rozmowa czas i rozmowa robi swoje, szybciej zalapie jak sie partnera nakieruje mowiac czy lzej czy mocien:P .pamietam swoje początki..ałaa ałaa ała a dzis po 8 latach z partnerem rozumiemy sie bez słów w tych sprawach, jest cudownyyy .. i zapewne z kims innym znów byloby jak za pierwszym razem;/ he Bianka jaki poradnik haha ludzieeeee

Gość Helio33
a może serio zobacz tą stronkę http://www.seksoralny.com.pl/ ? nie jestem do końca przekonana do takich sposobów, ale w sumie czemu nie.

Gość machoń
Witajcie, pisze do was jako mezczyzna. Wraz z moja dziewczyna jestesmy juz troche razem. Uprawiamy seks, wszystko jest fajnie. Chcialbym aby nasze zycie erotyczne troche sie zminilo. Chodzi mi o to aby sprobowac seksu oralnego. Chcialbym jej to powiedziec, ale troche sie obawiam tego ze przez to moze pomyslec ze dotychczasowy seks byl slaby (tak nie jest), albo moze sie obrazic ze jej skladam tak "niemoralne" propozycje. Prosze o rade, w sposobie jak to jej powiedziec, oraz co robic, gdy ta moze to zle zrozumiec. Prosze zdanie kobiety, co o tym sadzi?

Gość machoń
tak ale chodzi mi o to aby ona nie odebrala tego zle, ze chce zaspokoic tylko swoje potrzeby...zeby przez to nie popsulo sie miedzy nami