Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greyfox

Magda Gessler

Polecane posty

Gość greyfox

co o niej myślicie? bo mnie ta baba wkur...ia na maxa :-)

Gość greyfox
ruchałbym mimo to:)

Gość ta, co dużo wie
Wcale o niej nie myślę. Nie obchodzi mnie

Gość greyfox
Tez o niej nie myśle ale ją wszędzie widze, kwoke:)

Gość greyfox
u wojewódzkiego jak była, to gdakała jak kura hehe

Gość a ja ja uwielbiam hihi
jest mega, ogladam wszystko gdzie sie pojawi, baba ma wiele talentów

Gość ozfghjhtfdtfyrtdrtdjcjfgcjc
i cwaniara do tego, ubrał bym jej ten talerz na pysk co wypluła jedzenie w jakiejś tam restauracji

Gość dummmne
A czego ty chcesz , autorko od tej miłej i fajnej kobitki , a może jej zazdrościsz , ze jest lubiana . kochana i radzi sobie w życiu ?

Gość robi bardzo dobra robotę
pokazuje, jaki jest syf z knajpach, jak na dają jesc sztuczne ohydztwa, konerwanty, nieswieze jedzenie. Poza tym jako plastyk wie, jak zaaranzowac wnetrza , ktore vrzedtem na ogol sa kicczowate albo nieciekawie. Jako czlowiek nie jest specjalnie mila, ale jako fachowca ją bardzo cenię.

Gość greyfox
Niech jedzie do Somali pokazywać jaki tam syf jedzą, i tam niech pluje jedzeniem kwoka:)

Uważam, że pani Magda powinna się zająć tymi restauracjami, które posiada obecnie, a nie otwierać nowe. Smak i świeżość dań, które są serwowane w jej restauracjach i sama obsługa, jest niestety wielce daleka, od tych, które pokazuje w telewizji. Reszcie radzę nie złapać się na fenomen Magdy Gessler i oszczędzić 50zł za zimny, niedobry rosół w jej restauracji... Mój chłopak jest kucharzem w warszawskim pięciogwiazdkowym hotelu i jak ktoś coś spapra na kuchni to go nazywają gessler. Okrasa się z niej naśmiewa:] Dla przeciętnego odbiorcy, który na codzień nie ma do czynienia ze zbyt wyrafinowaną kuchnią, Magda Gessler jest bogiem. Ale to ściema. Fakt, na pewno się zna na rzeczy i ma gust. Ale przede wszystkim jest malarką. Nazwisko i umiejętności zdobyła tylko poprzez męża. W dodatku pluje i nie szanuje zwykłych szaraczków. Ostatnio znajomy był u niej na zastępstwie za jakiegoś kucharza przez 3 dni i nawet mu grosza nie zapłaciła... Bo kurwa wielka chwała u niej pracować... Tylko ciekawe kto dzieci wyżywi

Gość do kochaj siebie
nie zesraj sie:-D

Ja uważam że ona może umie gotować albo prowadzić restaurację, ale jej zachowanie jest jak dla mnie żenujące :o nie wyobrażam sobie jak dobrze wychowany człowiek może pluć jedzeniem, albo wywalać na kogoś zawartość talerza :o w ogóle ten program schodzi na psy :o zamiast gotować roztrzasają jakieś durne problemy osobiste właścicieli...:o