Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezradna :(

Mam dylemat pomóżcie :(

Polecane posty

Od prawie roku mam chłopaka na którym mi bardzo zależy, ma trochę wad ale przy nim mam pewność że nigdy mnie zostawi. Problem w tym że zadzwonił do mnie mój były, w którym byłam bardzo zakochana ale mnie zostawił, dużo czasu minęło od rozstania a ja dalej nie mogę o nim zapomnieć i wciąż go kocham. Mój były chce się ze mną spotkać zacząć wszystko od nowa. Czuje że kocham obu ale to na tym byłym bardziej mi zależy i ma więcej zalet niż ten obecny jednak nie wiem czy mogę mu znów zaufać. Jak myślicie co powinnam zrobić ? ?

Gość znowu samobój
znaleźć trzeciego

Oj ale to naprawdę ciężka sytuacja. Nigdy nie miałam takiego dylematu

Już nie wiem co robić nie chce zostawić swojego obecnego bo się boję że się pomylę i zostanę sama

Gość walentynkowy_potfur
a kąpiesz się dwa razy w tej samej wodzie ?

Miłość nie wybiera więc to nie moja wina . Być z tym przy którym mam pewność że mnie nie zostawi czy być z tym za którym świata nie widzę ?

z czasem zrozumiesz ze w zyciu liczy sie stabilizacja i poczucie bezpieczenstwa bardziej niz szalona milosc, byly juz raz cie zranil nie masz pewnosci ze nie zrobi tego znow.bylam kiedys w takiej syt. z tym ze ten byly nigdy wiecej nie zadzwonil to ja chcialam jeszczo o to walczyc, bedac juz w innym zwiazku... cale szczescie ze tamten nie odezwal sie a ja zostalam z tym drugim, do dzis jestesmy razem, pokochalam go bardzo nawet nie wiem kiedy jestesmy juz malzenstwem, jestem go pewna czuje sie bezpieczna i szczesliwa. nie moge uwierzyc ze chcialam kiedys wrocic do tamtego palanta. zostan z obecnym chlopakiem ale tylko wtedy jesli go kochasz bo jak nie to mozesz zalowac