Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie sa wszyscy

Macie dom apiekne auto męża /zone i jesteście spełnieni szczęsliwi , czy nie |?

Polecane posty

Gość gdzie sa wszyscy

czy nie bardzo?

Gość Olka z kitką
ja mam tylko rachunki do wyrównania...

Gość Vivien 83
Nie mam meza ani dzieci a mimo to czuje sie szczesliwa.Na rodzine w koncu przyjdzie czas.Narazie ciesze sie wolnoscia robie to co lubie,mam czas dla przyjaciol,znajomych,mam czas na uprawianie sportu a kocham rolki,rower,tenis,plywanie.Najwazniejsze czuc sie dobrze ze soba.Ja mam kochajaca siostre,rodzicoe ktorzy mnie wspieraja,przyjaciolke na ktora moge zawsze liczyc (znamy sie 27 lat),a Ty autorko jestes szczesliwa?

ja mam to wszystko , tylko moje auto nie jest piękne :) czy można być szczęśliwą majac niepiękne auto ?:D

Gość i co ty na too
skoro nic nie macie to dlaczego kretyni odpowiadacie , nie umiecie czyta.c zezrozumieniem

ale ja mam to wszystko - nie umiesz cztać ze zrozumieniem ?:)

Gość lllllllllljk\jj\j
haha to poco kretynko pytasz??? lub zadaj innaczej pytanie pytam tylko tych wybranych bla bl abla....

Gość Vivien 83
Dobra materialne nie sa wyznacznikiem szczescia i nigdy nie beda.Wystarczy popatrzec na gwiazdy z pierwszych stron gazet .I co widzimy ...proby samobojcze,narkotyki,alkochol,depresje zalamania,nerwice,leki.A przeciez maja niby wszystko.Cos tu nie tak?Wg mnie najwazniejsze jest miec czyste sumienie i miec swiadomosc ze zawsze mozesz na kogos liczyc.A wszystko inne marnosc nad marnosciami wszystko marnosc.Kasa tez jest wazna ale nie na pierwszym miejscu.

Gość ooooooklkajasjs
otóż odpowiadająć na powyższe. ma dzieci mam prace mam męża mam mieszkanie nie jestem szczresliwa bo nie jestem z miłościa swojego zycia......bo poleciałam na bogatego męża, mieszkanie, i kase;/

Gość ooooooklkajasjs
allium..odziedziczyła po dziadkach, lub za zdany egzamin na prawojazdy dostała ładny samochod....młoda i głupia jeszcze

Gość kobieta jego marzen
ooooooklkajasjs mam dokładnie tak samo, tylko nie mam dziecka a dodatkowo boję się znalezc kochanka bo moj mąz jest agresywny jak daje mu powody do zazdrosci

Gość nie mam niczego
nie mam domu nie mam auta nie mam meza nie mam pracy i jestem nieszczesliwa..