Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzrobiłam to i trzymam w tajem

Romans /jednorazowa przygoda ze sławną osobą

Polecane posty

Gość gsdgsgs
widzuialam ją i twoja matke :)

Gość Balonikiii
dlatego Yourwalentineeeeeeeeee nie przejmuj się :) wiesz co? kiedyś wkleiła tutaj zdjęcia totalna paszczurzyca- żólte zęby, orli nos, 120 kg wagi i wszytkie pisały jej "oh, gdybyś tylko troszke się zwieła za siebie, byłabyś piękna", "masz cudowny pieprzyk nad górną wargą, jak marylin monroe"- normalnie myślałam, że padne ze śmiechu...z kolei kiedy tylko zdjęcie da jakaś dupa, lub nawet ktoś da do oceny zdjęcie Jessicki Alby wszyscy wyjeżdżają- MATKO, MA BRZYDKIE ŁUKI BRWIOWE, WIELKE DZIURKI W NOSIE, JEST OBLEŚNA... o co chod\i?

Gość jhkhgkghk
ja nie jestem szzczególnie ładna a po nikim nie jade dlatego że jest ładniejszy..

ale mi to nie przeszkadza ze ktos kto mnie nie zna mnie wyzywa od roznych tylko pytanie dlaczego? skoro ja tej osobie nic zlego nie napisalam :O no ale wlasnie takie sa niektóre zakompleksione Polki :) siedzace przed kompem 24/h szukajac sobie ofiary

Gość ay se tue pego
ja mialam przygodę z pewnym aktorem z pierwszych stron gazet, mega przystojny i wiecie co? poczułam się dokladnie tak jak ktoś tu napisal, jak worek na spermę. szampan prysznic seks i wypad mala.

Gość jhkhgkghk
ja też nie wiem o co tutaj chodzi. Bo mówi sie że to te zakompleksione tak gadają,niekoniecznie ja sama wiele bym zmieniła w swoim ciele ale tylko na szczegóły swojego wyglądu tak zwracam uwagę,co mnie obchodzi cudzy cellulit a piękne laski to ja raczej podziwiam z zachwytem aż sie czasem nad orientacją zastanawiam :classic_cool:

Yourwalentineeeeeeeeee Lacha jesteś super - olej ^^

Gość jhkhgkghk
"i wiecie co? poczułam się dokladnie tak jak ktoś tu napisal, jak worek na spermę. szampan prysznic seks i wypad mala." No właśnie ja obawiam sie że mam za słabą psychikę na takie coś. Trzeba jednak mieć mocno ugruntowane poczucie wartości i nie dać sobie wmówić że sie jest puszczalską szmatą ( w tym zacofanym społeczeństwie nadal panuje schemat,że faceci mogą wszystko,jak zaliczają laski to są macho a kobieta łatwa puszczalska szmata:O) A ja - chociaż nie oceniam innych i uważam ten schemat za bzdurny,to sama chce uprawiać seks tylko z miłości i być wierna...

dzieki dziewczyny :* spadam poużywać troche mojego kochanego narzeczonego a wy piszcie sobie o mnie co chcecie :) a do autorki nie zaluj sobie tego co kiedys przezyłas ja jak bylam malolata tez latalam za facetami teraz mam zajebistego faceta ktory mnie kocha i nie potrzebuje go zdradzac bo sie kochamy

Gość ay se tue pego
w tym zacofanym społeczeństwie - to tylko w pl i podobnych krajach zachód, ameryka i nawet meksyk to zupełnie inne światy :) i kobieta postrzegana jest inaczej

Gość Balonikiii
"poczułam się jak worek na sperme" dziewczyny nie dajcie sobie tak zryć czachy... trzeba raczej myśleć, że ten facet był twoim wibratorkiem, hiihih

Gość ay se tue pego
teraz już mi przeszło bo to ponad 6 lat temu bylo ale wtedy się tak poczulam :D gowniara ledwo pelnoletnia wyobrazalam sobie wielkie love story z bradem pittem w tle :D

Gość jhkhgkghk
Balonikiii a skąd Ty wiesz że Peja tak robi jak sie z nim nie przespałaś? znasz go osobiście? Zaobserowałaś jakoś?

jestem Tylko ciekawa czy ta jego żoneczka się dowiedziała.... :D

Gość no ładnie 98u
ja miałam być żoną miliardera ale z nim nie spałam bo musiałam na randce siedzieć z jego ochroną. widziałam go tylko nago. ten miliarder nie jest stary jakby co :P minęły 4 lata a on nadal nie ma żony. po mnie był krótki czas z fotomodelką (nie z Polski).

Gość njhjkghbhjghjghj
schudnij chomiczku :o matko.........

Gość bvcvcbbvc
geubnaSY BRONIA GRBASY AH TE TUCZE

Gość laickaalicka
głośno szczeka ten co ma najmniej do powiedzenia więc sama pewnie jesteś niezłym baleronikiem. A ja miałam przygode z dziennikarzem- ale na czystym nie upierdolonym stole :)

Gość jankesowoka
cooooooooooo przespałaś się z glacą ? o kurwa ale Ci zazdroszczę !!