Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzrobiłam to i trzymam w tajem

Romans /jednorazowa przygoda ze sławną osobą

Polecane posty

Gość Balonikiii
wiecie co? większość sławnych osoób się nie kryje z tym, że zdradzają żony- zobaczcie wywiady z Maleńczukiem, Krzysztofem "diablo" Włodarczyk, czy Gawlińskim- oni mówią otwarcie- masz fejm, masz dupy, masz sianko i ruchanko! żona? wybaczy, bo ma kase, itd...

Gość zwariowac mozna
jak tez mialam przygode z raperem ;)

Gość gsdgsgs
Ten co pania powyzej bzykal to moze byc tylko fetyszysta puszczystych ksztalcow i pustakow.Poliki jak chomik

Gość Balonikiii
hihihi... jasne, że tak:) ja akurat nie przespałam się z nikim sławnym, ale też raz przespałam się z totalnie przystojnym Szwedem na wymianie studenckiej, chociaż ledwo rozumiałam co on do mnie mówi;p ..był gwiazdą szkolnej drużyny piłkarskiej i takie tam;p nie żałuje;D:D:D

Gość gsdgsgs
Ja nigdy tak nie mialam ale chce xD

Gość hahahihihehehuhu
moja kolezanka kiedys sie bujala z marcinem millerem z boysow, to bylo jakies 18 lat temu. ale tez juz byl chyba zonaty. przyjezdzal do niej w niedziele, po koncercie w jakiejs klubince w wierzbicy. przywozil perfumy, prezenciki...a potem szybko sie rozpadlo...chyba zona sie dowiedziala...

Gość zzrobiłam to i trzymam w tajem
a co mamy sobie żałować :D ja bym to z chęęęcią powtórzyła :D

Gość gsdgsgs
lol

Gość gsdgsgs
O to mi zapierdla ja to ujelas swoja piekna polszczyzna, ZES TUCZNIK, OTYLY GRUBAS I ROZLAZLY SLON.

Gość Balonikiii
Yourwalentineeeeeeeeee śliczna jesteś, masz bardzo ładną buzie- a najładniejsze są oczuy i usta;) włosy też śliczne wyglądasz na taką charakterną laseczkę, nie słodką idiotkę, a taką z która można się posmiać, walnć drinka

Gość gsdgsgs
Slodka idiotka z LEKKA NADWAGA xD co lubi opierdolic 4 porcie obiaduu na raz by podtrzymac szerzacy sie cellulitis na swojej oblesnej dupie

Gość gsdgsgs
No to w takim ciesz sie zyciem nadstawiajac dupy i zrac kolejne talerze zarcia i straszac waga towarzystwo. Pozdro dla tucznikow:)

Balonikii -dziekuje :) no ze mna drinka to walnac mozesz napewno i porozmawiac również :) nie jestem tepa idiotką no ale jak juz kotos twierdzi ze jestem gruba i glupia to niech tak zostanie tylko do jego uwagi :) mi to lata :)

Gość Balonikiii
Yourwalentineeeeeeeeee myśle, że powinnaś się cieszyć, bo gdybyś była przeciętną szarą myszką nikt nie zwracałby na ciebie uwagi i nie musiałabyś wysłuchiwać nieprzyjemnych ataków- zazdrosnych lasek... dlatego mam mało kolezanek- faceci kurde nie są tacy, aby podejść do innego faceta- i stwierdzić "ej stary ta koszulka jest nie modna i masz zeza"

Gość hahahihihehehuhu
laska nie przejmuj sie debilem. sliczna jestes. 🌼

Gość jhkhgkghk
Ja tam nie żałuje że nie miałam takich przygód..dla mnie co innego znaczy korzystanie z życia. Po pierwsze obrzydzają mnie kolesie zdrajcy i w ogóle nie wyobrażam sobie seksu z takim "łatwym" kolesiem :P Po drugie mam zasady i czułabym do siebie samej wstręt gdybym przyczyniała się do czyjejś zdrady. Jasne że jak nie ze mną to zdradzi z inną ale no właśnie..trzymajmy sie tego,że to będzie ta inna :P Nie psujcie ciekawego tematu wzajemnymi przytykami

Gość gsdgsgs
jak mozna samemu sobie takie rzeczy pisac tuczniku mniej zryjk i nie strasz morda

Gość yourwalentineeeeeeeeeeeee to
młoda grycanka :D

Gość gsdgsgs
Wygladam niestety tak ze bys z ta pucata morde mnie zjadla jak wykalaczke :)

Gość Balonikiii
a ja wam opowiem taką historię, może troszkę nie na temat, ale... poszłam ostatnio do klubu z kolezankami- jedna z nich ubrała baaardzo obcisła kiecke, z całymi gołymi plecami, do tego sziple-wyglądała mega...wszyscy faceci na nia patrzyli, stawiali drinki...a inne laski? jedna ją nawet szturchnęła! co chwile leciały teksty "patrz jaka szmata", "ale ma grubą dupe w tej sukience, itd"... w końcu na impreze przyszła inna LASKA, ale TOTALNA! ok. 28 lat, piekna sukienka, szpilki , oryginalne ciuchy, biżuteria i podchodzi do tej kolezanki i z uśmiechem na ustach- "super kiecka, gdzie ją kupiłaś" jaki z tego morał? że zazdrosne pasztety zawsze będa deptały te fajniejsze od nich dziewczyny...a jak laska jest pewna siebie, ładna, miła to nie musi się dowartościowywać głupimi tekstami

Gość jhkhgkghk
wygląda akurat normalnie więc skończcie już.. chyba grubego paszteta nie widzieliście

Gość hahahihihehehuhu
­­­­­­­­­­­ ignoruj debila.