Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandora IDM

CHAMY W KOLEJCE DO KASY

Polecane posty

Gość Kocham Tuska
chyba bym wolała być na bezrobociu niż poniżać się na kasie

Gość ona czyli ja 24
Kocham Tuska, żadna praca nie hańbi, a już na pewno nie taka (nie piszemy o prostytucji czy sprzedaży dragów!), współczuję Ci, że masz takie podejście, chyba nie wiesz co to znaczy bezrobocie i potrzeba zarobku i nie życzę Ci, żebyś poznała :o Jestem po studiach po dość dobrej uczelni, ale nie ma dla mnie pracy w zawodzie, więc w Tesco też szukałam, ale nie było miejsca nawet do wykładania towaru.

Gość ja ostatnio przez pol
niestety musiala oddac, przed rozpoczeciem pracy podpisuje sie pisemko, ze mamy odpowiedzialnosc finansowa i jak jestesmy na minusie zwracamy z wlasnej kieszeni..nie zgodze sie z tym, ze na kasie pracuja tylko nieuki, a jakbys nie miala co do garnka wlozyc to bys i na kase poszla {czesc}

Gość ptasiek nastroszony
zbyt mało masz w koszyku. ten co ma pełen koszyk chce Ci pokazać kto tu pan i kto tu rządzi. ma wyższy wskażnik zadowolenia komsumenckiego

Gość dummmmna
Ludzie przeczytajcie swoje posty ile w nich nienawiści.!!!. Polak nienawidzi drugiego Polaka ,a może tak dla odmiany.spróbujemy się szanować i być dla siebie milsi.Zacznijmy od z wlykllej uprzejlmości w sklepach i autobusach .I nie uczy dzieci nienawiści do starszych ludzi słowami typu "menopauza" bo kiedyś też będziemy starzy i nasze wnuki będą się do nas tak zwracać .

Gość ja ostatnio przez pol
cos w tym jest, niektorzy ludzie jak podchodza do kasy to tak jakby z taka "wyzszoscia" nieraz dalo sie to odczuc, uwazaja sie za takich lepszych i gardza ludzmi, ktorzy pracuja na kasie, na szczescie duzo razy tak nie bylo..

Gość Kocham Tuska
bo tak powinno być! Np. dyrektor jest wyżej niz pracownik i tak samo klient jest wyżej niź kasjerka - to logiczne Jak ide do sklepu i mam zakupy np. za 200 zł to chyba normalne jest, że kasjerka patrzy na mnie z pewnym podziwem w tym sensie ze dzieki mnie ma prace poza tym ja nie stac na takie zakupy, niestety taka jest prawda i to normalne ta wyższość nad kasjerką

Gość lord stront;
To jest tak. Jest sobie taki człowiek, który zarabia dajmy na to, 3000 netto. A niech ma! :D Ale żeby się jakoś utrzymać na posadzie, musi się nagimnastykować, nasłuchać szefa sadysty, klienci go gnoją i tak dalej. Do domu przyjdzie, też nic nie znaczy, to znaczy tyle znaczy ile przynosi do domu :D Żona wysysa, dzieci wysysają. Teściowa wbija szpile, matka zrzędzi, koledzy są w takiej samej sytuacji, więc on sam ma siebie za nic, że na to wszystko pozwala. Wchodzi paradnym krokiem do sklepu wielkopowierzchniowego lub jakiegokolwiek innego i automatycznie zaczyna czuć swoją wartość. Może kupować, może patrzeć z góry na kasjerkę, może ją poganiać, pyskować, zrzędzić w poczuciu własnej wyższości i zadowolenia, że tutaj, chociaż tutaj, muszą się z nim liczyć

ja też się spotykam z wpychaniem w kolejkę do lekarza.....no ale cóż, jak nie mam czasu to walczę jak lew, a jak mam to macham ręką najbardziej podoba mi się jak mam zrobić badania...laboratorium czynne od 8.00, jestem na miejscu powiedziemy o 6.50 bo krzywo na mnie patrzą jak się mam spóźnić do pracy.... jestem o 6.50 a tu kurde komitet kolejkowy juz założony:D 5 pań do laboratorium i zajmują już kolejkę 4innym osobom.... nosz normalnie szlag człowieka trafia:P