Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość testowa

BLADA DRUGA KRESKA 10 DNI OD STOSUNKU

Polecane posty

Gość testowa

Czesc dziewczyny! Błagam pomozcie! 2 tygodnie temu kochałam się z mężem bez zabezpieczenia z finałem w środku, dodam ze byłam dwa dni po okresie (więc teoretycznie dni nie płodne) cykle mam 28-29 dniowe. Od kilku dni zaobserwowałam ból piersi przy kazdym dotyku, a do tego od wczoraj silny ból po prawej stronie podbrzusza... dodam,ze kilka dni temu zrobiłam test (po 10 dniach) wyszedł (chyba) pozytywny dwie kreseczki, w tym ta druga bardzo blada, test powtorzylam(innej firmy) po dwoch dniach wyszedl negatywny...niewiem co o tym myslec. Narazie uzbrajam się w cierpliwosc i zrobie test za tydzien, moze będzie bardziej wiarygodny, ale zastanawia mnie ten ból jajnika...ciągle mnie cos kłuje w środku no i te bolące piersi. Zwykle mialam tak dzien, dwa przed @, ale do okresu jeszcze troche...no i nigdy nie bolał mnie brzuch w ten sposob jak do tej pory... prosze pomozcie!!!

Mialam dokladnie to samo. Najpierw pozytyw z bladziutka kreska, kolejne same negatywy. Po paru dniach dostalam okres. Byla ta ciaza biochemiczna. Zdarza sie dosc czesto, co nie znaczy,ze tak musi byc w Twoim przypadku.

Gość rththe
Na dwoje babka wróżyła: jesteś w ciąży albo nie jesteś. Te objawy o niczym nie świadczą, musisz więc poczekać do terminu najbliższej miesiączki. Niewiele ci to da ale ja np nie miałam takich objawów jak ty, za to bardzo szybko podskoczyło mi ciśnienie (jeszcze było co najmniej dwa tygodnie za wcześnie na test) a zmiany w hormonach spowodowały że wciąż czułam parcie na mocz, trochę jak przy przeziębieniu pęcherza ale bez pieczenia.

Gość testowa
:(