Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

bol w kolanie

Polecane posty

witam kiedys jak cwiczylam jakies wymachy nog albo rowerek lezac na plecach, zawsze "strzelalo" mi lewe kolano, lewe biodro rzadziej od wczoraj czuje jakis dziwny bol w lewym kolanie przy zginaniu co to moze byc? czy to moze byc jakis zwiazek? dodam ze mam 23lata, jestem zdrowa, nie przypominam sobie zebym ostatnimi czasy gdzies sie uderzyla

Gość o rany!
pamietasz Zieloną Wyspę? ona miała coś z kolanem :(

Gość konkretna baba...
stawy:) , kwas moczowy sobie zbadaj, poczytaj o dnie moczanowej.

oczu nie oddam! :P martwi mnie to bo kurde to jednak kolano byla mojego eksa miala operacje bo wlasnie z kolanem miala problemy pozniej chodzila o kulach a ja z moja wyboraznia juz siebie widze na jej miejscu, kurde :(

"Podczas napadu dny w okolicy stawu widoczny jest rumień, skóra jest napięta, błyszcząca, szybko dochodzi do złuszczania się naskórka. W tkance podskórnej stwierdza się obrzęk, a w obrębie dużych stawów objawy zwiększonej ilości płynu. Stawy są bardzo bolesne, co uniemożliwia ruch (functio laesa)" az takiego czegos to nie mam na szczescie wiec mysle ze to nie to

Gość a czego tu się
idź do lekarza. Moja koleżanka kiedyś położyła się spać, nic jej nie bolało, rano wstała z bolącą ręką, poszła prześwietlić i okazało się, że jest złamana. Do dziś niewiadomo co się stało.

Nie sądzę, aby lekarz ci coś pomógł. Ja mam problem z kolanami od kilku lat kiedy je przesiliłam chodząc po wysokich górach bez wcześniejszego przygotowania. Kolana zaczęły mnie boleć i też tak jakby strzelać. Jest to spowodowane niedostatecznym wydzielaniem mazi stawowej (tak się dzieje po przesileniu). To co możesz zrobić to zapisać sie na rehalilitacje (przepisze ci lekarz - ultradźwięki itp zabiegi) oraz zmiany diety - jest rozpiska na tipy.pl http://goo.gl/5qp1K Poza tym przestań przeciążać kolana - ogranicz wchodzenie po schodach, jazdę na rowerze z dużym obciążeniem, narty itp sporty

Gość 5-10-15
Na stwierdzenie "dziwny ból" trzeba dokonać wywiadu, a to robi jedynie lekarz! Moja diagnoza : hipochondria!

Gość zyebebe
ale pierdolisz idz do lekarza albo nie zawracaj nam głowy idiotko, nie masz 10 czy 16 lat tylko 23! a zakładasz tematy durne jak mało kto i jestes brzydka :o i głupia:D

Gość mikikun
smarwac żywokostem on leczy każde złamanie

oj widac ze cos kogos boli :) wypad z mojego topiku! ja lekarzy wole unikac jak ognia, narazie to mi wiecej zaszkodzili niz pomogli, dlatego zalozylam temat na forum, moze ktos mial podobne objawy

najgorszy bol jak siedze po turecku i jak zabieram lewa stope, to prawe kolano docine do ziemi, bez problemu i bolu ale cholerka jak robe to samo z lewym kolanem to czuje bol tak samo jak po prostu siedze po turecku kolano troche boli

Gość słoik Nuteli
A czy przypadkiem nie jesteś dziewicą?