Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uprzedmiotowiony

Moja kobieta i jej łóżkowe teksty.

Polecane posty

Gość uprzedmiotowiony

Zaczęliśmy niedawno współżyć, a ona do mnie tak mówi w trakcie: "mocniej ruchaj, pokaż, że dasz radę", "już wymiękasz?" "jak się teraz spuścisz to pożałujesz". Co o tym myślicie? Mi to nawet nie przeszkadza aż tak, ale pierwszy raz spotkałem się z takimi reakcjami.

Gość uprzedmiotowiony
Teraz jest dobrze.

Gość dlaczegotakalbonie
To się ciesz chłopie widać ze trafiła Ci się prawdziwa tygrysica, lubiąca ostry seks nie raz jeszcze Cię zaskoczy a Ty bedziesz miał ostrego seksu do woli.

Gość znafca 69
Było jej zasadzić znienacka w kakaowe oko i zaobserwować jej reakcję. Może by zaczęła krzyczeć: nie tak mocno, nie tak głęboko... :D🖐️

popieram przedmówcę:)Niestety jest duża szansa na zdrade....zastanów sie nad tym związkiem chociaz nie ukrywając bynajmniej jak będziecie razem poruchasz za darmo i nie będziesz musiał stac w kolejce :)

Gość Jola z pralni
Jakas zeszmaciala. Nick oddaje stan twojego rozumku, nie?:).

Gość śmiech na sali?Ona
jaka tygryscica, jakaś wiesniara

Gość ale z was cioty
chcecie mieć superseks ale jak trafiacie na laskę która nie ma hamulców, temperament i lubi seks to się jej boicie, że zrobi Wam rogi taaa ale w drugą stronę to byście chcieli....mieć bezwolną lasencję, która wstydzi się własnego ciała i jest tak zakompleksiona że będzie przy was trwać nawet jak będziecie ją zdradzać na lewo i prawo z laskami takimi jak ta autora tematu och jakie wasze ego jest delikatne, tak samo wrażliwe jak wasza erekcja

A ja zgadzam sie z przedmówcą:) koles ma szczęście... A jak mu przyprawi rogi to ją kopnie w tyłek i znajdzie sobie inną;) za to jakie bedzie miał wspomnienia...;) Więc rżnij chłopie póki masz siłę;)

Gość atanazy_k
uważaj przy lodzie, bo ci odgryzie :) to chyba potrzeba dominacji, ja bym po takich słowach złapał taka za włosy i potraktował... a może o to jej chodzi? :)

Ten typ potrzebuje żeby ją mocno sponiewierać (słownie i ruchowo)

Bardzo dobrze że ci tak mówi, przynajmniej wiesz co masz robić. Jak nie powie to może jej nie zaspokoisz a potem będziesz obgadywany za plecami że marny z ciebie kochanek. W łóżku trzeba rozmawiać i się kochać a nie leżeć po cichu jak kłoda.

Gość uprzedmiotowiony
Spróbowałem się sprzeciwić i to spotkało się z niezadowoleniem. Chyba źle mi radziliście.

Gość uprzedmiotowiony
Ale dobrze jest jak jest. Lubię każdy rodzaj seksu. Ważne, że jest często. Nie zamierzam już nic więcej z tym robić.

Gość eretwerte
opowiedz jak okazala niezadowolenie? marszcze sobie teraz mojego malego ja tez lubie byc tylko przedmiotem

widać ,że nie może dojść :)...takie teksty ją nakręcają ,przyłóż się